Tobaksgatan 14B

Glasberga Sjöstad, Södertälje Karta & restider

3 195 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

NR 15

På Tobaksgatan i Glasberga Sjöstad växer ett trivsamt barnvänligt bostadsområde fram med moderna och genomtänkta hem som har både närhet till natur, service och kommunikationer.

Radhusen på Tobaksgatan är väl anpassade för ett bekvämt boende med villakänsla. Nybyggt och toppmodernt utifrån och in med väl genomtänkta materialval. Närheten till härliga promenadstråk och Glasbergasjön bjuder in till både skön avkoppling och bad.

Totalt planerar vi för 16 bostadsrätter fördelade i fyra separata hus med egen uteplats. Husen har varierande planlösning med boendeyta på ca 140 kvm fördelade på 6 rum och kök. Planlösningen är väl genomtänkt med öppna ytor och generöst vardagsrum med stora fönster som ger ett bra jusinsläpp.
Materialvalen håller hög standard och bland annat har samtliga golv trestavig ekparkett. Socklarna är i vitmålad furu och de stadiga fönsterbänkarna i vit marmor. Badrummen har golv i mörkgrå klinker och väggar i vitt kakel. Köket är från Puustelli med stilrent vita luckor.

I de flesta lägenheter kan du välja att ha fyra sovrum, eller tre sovrum varav ett master bedroom med en stor walk in closet.

För dig som vill utforma ditt egna boende ges möjligheten att få den där extra känslan genom ett brett utbud i vår tillvalslista.

Planerad inflyttning 2019 kvartal 2

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
148 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
5 249 kr/mån
Driftkostnad
14 760 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Södertälje

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tobaksgatan 14B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 195 000 kr
Driftkostnad
14 760 kr/år

Statistik

40
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 247 dagar sedan, den 12 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips