Pantografvägen 12 - Libellvägen 1B

Högmora, Huddinge kommun Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
157 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Förening
BRF Högmora Björnmossen
Om föreningen
Avgift
5 438 kr/mån
Driftkostnad
33 132 kr/år
Pris/m²
44 554 kr/m²

Varmt välkomna till Projekt Högmora Hills, bestående av BRF Högmora Björnmossen. Ett modernt bostadsprojekt omringat av grönska och natur i barnvänligt område! Bostäderna innefattar exklusiva materialval, välgenomtänkt utrustning och vackra ytskikt kring dess välplanerade planlösning. Vad sägs om genomgående vattenburen golvvärme i hela huset? Det är ett av många fördelarna med detta fantastiska projekt.

Projektet innefattar 2 etapper bestående av 26 parhus om totalt 52 bostäder. ** EN DEL ÄR REDAN SÅLDA - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION! **

Etapp 1 (Brf Högmora Björnmossen) består av:
13 parhus innefattande totalt 26 bostäder
25 av bostäderna är 157kvm, 6rok.
1 av bostäderna är 143,5kvm, 6rok.

Etapp 2 (Brf Högmora Björken) består av:
13 parhus innefattande totalt 26 bostäder om 157kvm, 6rok.

Parhusen består av fyra sovrum, öppen lösning mellan kök och vardagsrum, ett familjärt allrum på övre plan samt badrum på vardera plan, detta fördelat på två plan. Husen har designats med god anpassning för den moderna vardagen med genomtänkta bekvämligheter för en hög levnadsstandard. En parkeringsplats och grönskande uteplats hör till varje bostad.
Fasad kulör: Stone Grey S4502-Y

Husen kommer att byggas med trästomme som levereras från Forsheda Hus. Ytskiktet är av stående panel med svarta detaljer. Detaljer som i fönster, plåtar, takavvattning och takpannor. Samtliga fönster är tillverkade av trä och aluminium enligt svensk standard.
Fasadbelysning kommer att finnas på framsidan och baksidan. I anslutning till fasaden kommer det att byggas altan med en skiljevägg som delar på enheterna. Det är även förberett för ladd box.

I bostadens entré och nedre plan möts man av ett grått klinkergolv i 30x60-storlek. Det kommer även finnas en inbyggd och platsbyggd garderob med speglar som skjutdörrar för att skapa en elegant förvaringsyta. Samtliga innerväggar i bostaden kommer att målas i ”klassisk vit” med 7-glans. (Färgkod NCS-kulör S0500-N) På nedre plan hittar vi även spotlights i hall, kök samt badrum. I övre plan har vi det i hallen & badrummet. Resterande utrymmen monteras det takdosor på.
Köket är snickeri anpassat och platsbyggt för att skapa riktigt exklusiv känsla. Luckorna kommer bestå av går eller vit färg tillsammans med en lyxig svart granit bänkskiva. fönsterbänkarna kommer även vara i likadan sten. Alla vitvaror förutom fläkten kommer att vara från Siemens (se bilder). Köksfläktens utförande kommer att anpassas efter husets modell, det vill säga i vissa enheter kommer den att vara inbyggd i ett köksskåp och i andra inte.

Golvet kommer att bestå av en enstavsparkett som är vitlaserad från Bjelin vilket kommer skapa en ljus känsla. Både badrummet på nedre och övre plan, kommer bestå av 30x60 plattor på väggarna, samt 15x15 på golvet bestående av samma nyans. I nedre badrummet kommer det att finnas en vit elegant kommod för förvaring, samt spegel som är belyst för att skapa en exklusiv känsla. Kommer även vara en vägghängd toalett, samt en duschvägg & takdusch. Där hittar vi även tvättstugan. Det kommer att monteras en bänkskiva i grå eller vit laminat där vita, matta överskåp finns där det tillåts. Handtagen kommer att vara rostfria (se bild). Bredvid tvätt området kommer värmepannan att vara placerad. Den kommer från antingen NIBE eller ComfortZone.
Golvvärme finns i hela huset och är vattenburen. I övre badrum kommer det att finnas samma vita kommod, belyst spegel, golvstående toalett, hög skå

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Adam Farhoumand

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Adam Farhoumand, Unik Fastighetsförmedling AB
073-377 08 25