Hagtorpsvägen 21

LINDBACKEN, Uppsala kommun Se på karta

4 475 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
149 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2014
Förening
BRF Blooc
Om föreningen
Avgift
3 956 kr/mån
Driftkostnad
15 708 kr/år
Pris/m²
30 034 kr/m²
Antal besök
1 767
Dagar på Hemnet
7

Stadsradhus som andas industriromantik - en kombination av storstadskvalitéer och småstadskänsla. Här möts funktion och industridesign och du får ett boende utöver det vanliga. På Hagtorpsvägen bor du dessutom i centrala Lindbacken med endast några minuter till busshållplats, Lindbackens skola och ICA.

Trädgården på baksidan är insynsskyddad och har en lummig oas som omges av höga häckar och angränsar mot allmänning och skog. På framsidan av huset finns en uppsatt spaljé som ger mindre insyn och en mer avslappnad miljö.

Radhuset fördelar sina 149 kvm på tre plan och har 4 st sovrum, exklusiva materialval och härliga sällskapsytor. Här finns många slående detaljer såsom ett trapphus med 9 meter i takhöjd och takfönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, en gjutjärnskamin som andas industridesign och läckra stålglaspartier för att nämna några. Planlösningen är väl genomtänkt med ett entréplan som har sociala ytor med ett härligt kök som bjuder in till matlagning. Matplats intill den fina kaminen och ett mysigt vardagsrum som ramas in av stålglaspartier. Från vardagsrummet finns utgång till uteplats med elektrisk pergolamarkis som kan användas i alla väder förutom i snö. Vidare har entréplanet mycket gott om förvaring i skjutdörrsgarderober samt ett duschrum. En trappa upp finns två sovrum varav det ena har ett förvaringsutrymme med praktisk koppling till tvättstuga och det andra är helt inrett som en walk-in-closet. Vidare finns ett rymligt badrum med fönster. En trappa till leder dig upp till det tredje planet med full takhöjd till nock, ett sovrum, ett allrum som kan nyttjas som ett sovrum och en härlig utsikt över Lindbacken genom rummens höga läge.

I Lindbacken får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor och möjligheterna till förskoleplats är mycket goda.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik och postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter. Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Ulrika Lööf

Riksmäklaren
Mäklare Ulrika Lööf, Riksmäklaren
070-201 43 93

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.