Åkerhielms Väg 48

Margretelund, Österåkers kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
137 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Förening
BRF Valsjöskogen
Om föreningen
Avgift
5 292 kr/mån
Driftkostnad
23 736 kr/år
Pris/m²
27 701 kr/m²

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka in en visning!

Välkommen till ett av de större radhusen i området med en boarea på 137 kvm. Bostaden erbjuder öppna, sociala ytor på nedervåningen samt ett sovrum, badrum och två förråd. Övervåningen lämnar plats till familjens privata utrymmen med tre sovrum, ett allrum där det går att ändra till ytterligare ett sovrum. Vidare finns ett badrum och två klädkammare.

Med utgång från vardagsrummet når du en trädäckad altan med markis och tomt som ligger i söderläge samt ett förråd. Parkeringsplats finns vid huset.

Valsjöskogen, en av Margretelund där OBOS har i området byggt totalt 29 bostäder och inbjuder till ett lugnt och harmoniskt liv med naturen utanför dörren och vardagsservice som förskolor, skolor från F-åk 9 och till lekplatser samt idrottsplats.
I Margretelunds är det närhet till vackra promenadstigar, bad vid Breviksbadet, Margretelundsbadet samt vid Valsjön. Margretelunds centrum erbjuder en välsorterad ICA-butik med postombud, järnhandel, husläkarmottagning och apotek.

Täta busskommunikationer tar er till Åkersberga centrum där Roslagsbanan avgår mot Östra station eller till Danderyds sjukhus och enkelt vidare med tunnelbanan in till City. Vissa bussturer går in till Humlegården.

För mer information kontakta mäklaren.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Österåker

Kontakta mäklaren

Catharina Ek

Mäklarringen Österåker
Mäklare Catharina Ek, Mäklarringen Österåker
0733-630 877