Plantskolevägen 15

Rönninge, Salem Karta & restider

3 950 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

NU ÄR TREDJE HUSET PÅ PLATS!
Välkommen till dessa trivsamma New England hus i Uttringe. Här bor du granne med grönskande omgivningar i ditt helt nya och lättskötta parhus i två plan. 6 rok med 4-5 sovrum. Uttringe är ett lugnt och barnvänligt område där nya bostäder vävs samman i äldre villa område i en naturskön idyll, med gångavstånd till sjön Uttran med bad och skridskoåkning beroende på årstid . Likväl bjuder området på närhet till all nödvändig service samt goda kommunikationer till Rönninge centrum och storstadens puls. Ny gång och cykelväg är planerad att byggas mot Östertälje och Cobra Biologics AB

Bostadens planlösning är modern och nedre plan karaktäriseras av de öppna och luftiga ytorna som ger gott om rymd för socialt umgänge. Denna känsla förstärks ytterligare av det välutrustade kökets praktiska köksö med bardisk och de stora fönsterpartierna med vy ut mot altanen och trädgården i sydväst. På nedre plan finns även ett badrum med dusch och ett utrymme för klädvård med torktumlare och tvättmaskin.
På det övre bostadsplanet finns fyra bra sovrum samt ett rymligt badrum. Arkitekten har valt att ge köket flera spännande detaljer som skapar en elegant men ändå modern känsla. Köket utrustas med induktionshäll och integrerad diskmaskin. Badrummen är helkaklade med hög standard som duschhörna i glas, tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.
Parhusen kommer att präglas av hållbara materialval där klimatsmarta och miljövänliga lösningar står i fokus.
Brf Heliodal kommer att omfattas av fem st Parhus och eventuellt nio st Attefallshus totalt 19 bostäder. Första inflyttning är planerad till sommaren 2019.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
133 m²
Biarea
50 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
5 293 kr/mån
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Plantskolevägen 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 950 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 486
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 238 dagar sedan, den 21 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Guider & Tips