Kommande

Lindholmsbacken 167

Skärholmen, Stockholms kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Tomtarea
188 m²
Byggår
1969
Tomträttsavgäld
17 900 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till ett radhus med Insynsskyddat tomt om sex rum och kök !!!

Nu har ni möjlighet att ta tillvara på detta charmiga radhus med mängder av möjligheter. Här finns plats för den stora familjen, med stora luftiga ytor, i ett barnvänligt område. Huset har idag fyra välplanerade sovrum med gott om förvaring samt ett stort kök och ett ljust rymligt vardagsrum där både vänner och familj kan umgås.
Till huset tillhör två uteplatser som har varit med om en hel del fester och familj samlingar. Den spännande trädgården bjuder in till lek och umgänge.

Till huset hör ett kallgarage i länga med plats för bil.

Här är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!

OMRÅDE
Här bor ni i ett lugnt barnvänligt område med närhet till allt ni kan tänkas behöva så som shopping, service, friluftsliv, skolor och mycket mer. I Skärholmen centrum finns ett stort utbud av shopping (ca 200 butiker), restauranger och caféer. Ett stenkast från huset finns även Kungens kurva som är ett av Skandinaviens största handelsområden med bland annat IKEA, stora byggvaruhus, matbutiker m.m. Här finns även nöjescentret Heron city där ni kan roa er med bio, bowling och mycket mer.
För er som föredrar friluftsliv och att vara aktiva finns i närheter fina promenad och cykelstråk vid Mälaren genom Sätraskogens naturreservat, hela vägen till Liljeholmen. Längs strandpromenaden finns bland annat två badplatser (Mälarhöjdsbadet och Sätrastrandbadet) och utegym. Här finns även möjligheter för skridskridskoåkning, fiske, båtliv och mycket mer. Rekommenderar även att ni tar en fika på det populära café Lyran med utsikt över Mälaren och på Skärholmens gård.
Området är barnvänligt och det finns flertalet förskolor och skolor i närheten. Det finns även lekplatser, bollplaner och allmänningar perfekta för lek.

KOMMUNIKTIONER
I området finner ni både Skärholmen, Vårberg och Vårby gårds tunnelbanestation där ni kan ansluta till tunnelbanans röda linje som tar er till Stockholm central på ca 20 - 24 min. En kortare promenad från huset vid närliggande busshållplatser finner ni bussar mot Skärholmen, Fruängen och Kungens kurva. Flera anslutande bussar finns även vid Skärholmen centrum. För er med bil tar ni er lätt ut på de större vägarna i söderort så som E4/E20.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Hussein Ammouri

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Hussein Ammouri, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
070-214 59 23

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.