Dianavägen 10

Södra Gribbylund, Täby Se på karta

5 095 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
117 m²
Biarea
52 m²
Tomtarea
226 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
48 217 kr/år

Varmt välkommen på visning av Dianavägen 10, gavelradhus som ligger på mycket trevlig gata i Gribbylund! Huset har fantastiskt bra planlösning, hela 169 kvm som möjlig boyta och möjliga 5 sovrum - Här finns plats för den stora familjen!
Huset disponerar i entréplan ett kök i öppen planlösning, vardagsrum med trevliga fönsterpartier, ett sovrum, tvättstuga samt badrum och gäst wc. I nedreplan ligger mycket praktiskt 4 möjliga sovrum, ett allrum med utgång till generöst trädäck, duschrum med bastu samt wc.

Gribbylund är ett av Täbys mest barntäta områden och har ett stort utbud av förskolor och skolor. Området präglas av radhus och villabebyggelse och erbjuder fina rekreationsområden i närheten. På en en minuts promenad hittar du Rönningesjön som omsluts av flera badplatser. Vintertid plogas även en skid- och skridskobana upp när väderleken tillåter. Kommunikationerna är mycket goda i Gribbylund. Trevliga Roslagsbanan tar dig in till östa station på bara 17 minuter. Bussförbindelser finns i närheten som trafikerar sträckan till Mörby C och Danderyds sjukhus där tunnelbanan tar vid.

Välkommen på en visning och upplev Dianavägen 10 på plats!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby