Gränsvägen 88

Spånga Solhem, Stockholms kommun Se på karta

5 975 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
131 m²
Tomtarea
275 m²
Byggår
1968
Energiklass
D
Driftkostnad
64 800 kr/år

Bara att flytta in! I detta renoverade, mycket fräscha gavelradhus, ryms stor familj och många vänner till uppskattade bjudningar. Här kan det mesta på den välfyllda kravlistan bockas av! Bostaden har underbara sällskapsytor såväl inne som ute! Vad sägs om ett generöst trädäck i insynsskyddat syd-/ostläge där del av trädäcket ligger under skyddande tak som ger ljuvlig rumskänsla och kan nyttjas från tidig vår till sen höst! Ytterligare ett trädäck finns på entrésidan i fint västerläge, här skiner solen till sena timmen. Invändigt finns härliga sällskapsytor på såväl entréplan som på övre våningsplan, perfekt för social familj med många vänner på besök. Här finns även fem lättmöblerade sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar.

ENTRÉPLANET, MED DET GENERÖSA FAMILJEKÖKET. I den välkomnande hallen finns gott om yta för klädförvaring. Bostadens generösa kök har mysig och praktisk barbänk samt matplats för många, här finns också access till insynsskyddat trädäck och trädgård med plan gräsyta, vilket suddar ut gränserna mellan ute och inne och expanderar sällskapsytorna under sommarhalvåret! På planet finns även två av bostadens fem fina sovrum, den renoverade tvättstugan med dusch samt separat wc.

ÖVRE VÅNINGSPLAN, MED DET SOLBADANDE VARDAGSRUMMET. Det solbadande vardagsrummet har fönster i såväl söder- som i västerläge vilket fantastiskt ljusinsläpp och extra rymd till det generösa rummet. Här finns ytterligare tre av småbarnsfamiljens efterlängtade sovrum, i sammanhängande lösning. På planet finns också ett helkaklat badrum, med det efterlängtade badkaret!

ÖVRIGT. Utöver den solbadande gräsmattan och de möblerbara trädäcken finns även stensatt uppställningsplats för bil på tomtens entrésida, den nyligen installerade laddaren för laddningsbar bil är ett extra plus! Just utanför tomtgräns finns samfällighetens garagelängor där ett av de närliggande garagen tillhör bostaden. Läget är perfekt för familj med barn i alla åldrar! På kort avstånd hittas populära lekplatser såsom Uppgårdsparken och Fornminnesparken, inom samfälligheten finns mysiga lekplatser för de minsta. På kort promenadavstånd finns också stora plana gräsytor och ett uppskattat utomhusgym! Närmaste busshållplats ligger bara några minuter bort. Det är även bekvämt promenadavstånd till flera förskolor, Vinstaskolan, Spånga Grundskola och Solhemsskolan samt välsorterad matvarubutik. På Spånga Torg finns ett fint utbud av butiker samt fantastiska kommunikationer. Välkommen till Gränsvägen 88!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Spånga

Kontakta mäklaren

Annica Oppenheim Stenman

SkandiaMäklarna Spånga
Mäklare Annica Oppenheim Stenman, SkandiaMäklarna Spånga
08-564 608 60