Nyproduktion

Gårdsgatan 21

Tomtebo, Umeå kommun Se på karta

5 150 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
145 m²
Tomtarea
106 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2023
Driftkostnad
29 200 kr/år
Nyproduktion

Välkommen till ett socialt planerat hem - perfekt för att umgås och njuta med nära och kära - både ute och inne!
I härliga Tomtebo Gård uppförs nu dessa generösa radhus i tre plan på hela 145 kvm fördelat på 6 rum och kök. Fasad i rött tegel - träfasad med baksida och altan i västerläge. Inflyttningsdatum planeras till oktober 2023.

Radhuset har hög standard med genomgående vitlaserat 1-stavs trägolv, spotlight i fönstersmyg samt ett entréplan med skön golvvärme. Kök med integrerade maskiner, generösa silestoneskivor - 15 cm stänkskydd och bra ljus från spotlight i tak och under överskåp. Huset är byggt i betong allt för att skapa en så lugn och harmonisk tillvaro som möjligt i detta nya och moderna hem.

Radhusen är ljusa och luftiga med modern planlösning, trevligt planerade kök med härliga arbetsytor, fullt utrustad med delvis integrerade vitvaror, två helkaklade badrum och bra förvaring erbjuds för hela familjen. Samtliga radhus har tre härliga uteplatser i olika väderstreck så här kan du njuta av solens varma strålar eller välja en skön stund i skuggan en varm och solig dag.

Fiber finns indraget och respektive bostadsinnehavare tecknar enskilt abonnemang. Åtta stycken parkeringar finns för dessa fem radhus i närliggande parkeringshus.

Här bor du med naturen- och vackra Nydalasjön runt hörnet och inom bekvämt avstånd till Universitetet, NUS och IKSU. Området erbjuder skola, förskola, goda kommunikationer med buss till övriga delar av Umeå samt fina gång- och cykelbanor.

Vill du ha hjälp med lånelöfte eller bolla frågor gällande finansiering så är du välkommen att kontakta Swedbank Umeå:
[email protected]
[email protected]

Bostäderna är under uppförande, viss avvikelse kan förekomma.
Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Umeå

Kontakt

Ewa Holmgren

Fastighetsbyrån Umeå
Mäklare Ewa Holmgren, Fastighetsbyrån Umeå
070-998 98 33
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas