Hugo Theorells gata 19

Vallastaden, Linköping Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
153 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
124 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
27 083 kr/år
Antal besök
3 740
Dagar på Hemnet
6

Välkommen till Hugo Theorells gata 19

Ljust och rymligt radhus mitt i hjärtat av Vallastaden. Huset bjuder på 3 våningar med en social och genomtänkt planlösning. Entréplanet fokuserar på socialt umgänge och är uppbyggt runt den alldeles egna atriumgården i mitten av huset. Arbetskök i vitt. Matrum och vardagsrum med stora ljusinsläpp och generös takhöjd. Helkaklat badrum och tvättstuga. Gjuten platta med skön vattenburen golvvärme i hela entréplanet. Entré finns på båda sidorna av huset. På mellanplanet finner vi 3 stycken sovrum i bra storlek samt helkaklat badrum samt klädkammare. På översta planet finns det ett stort och härligt allrum med utsikt över Vallastaden och Smedstadsbäcken. Möjligt att dela av rummet vid behov.

Barnvänligt och lättskött boende med låga driftskostnader. Ritat av Fojab arkitektbyrå och uppfört av Östgötahus. Ta chansen och bli ägare till detta enastående boende som endast finns i 3 exemplar i hela Linköping.

Optimalt läge med närhet till förskola, grundskola, gemensamt felleshus med festlokal och övernattningsmöjligheter, universitetet, träningsanläggning, friidrottsarena, Mjärdevi, välsorterad matbutik, restauranger, systembolag, apotek, trevliga promenadstråk, park med grillplatser och kolonilotter mm. Med cykel tar det ca 12 minuter till Linköpings stadskärna. Bra busskommunikationer till och från stan, samt direktbuss till Norrköping.

All information inklusive försäljningsbroschyr/prospekt finns digitalt på nätet innan visningarna. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas försäljningsbroschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Välkommen till ditt nya boende.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Linköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.