Funäsgatan 20

Vällingby, Råcksta, Stockholm Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Biarea
20,6 m²
Förening
BRF Stadshusparken
Om föreningen
Avgift
4 928 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
40 385 kr/m²

Kontakta gärna mäklaren Linda Olin 070-1627181 (eller via mail) för att boka tid för visning den 8/11!

Välkommen till charmiga och kulturklassade Vällingby Parkstad bestående av townhouses i vackra harmoniska kulörer! Här hittar ni ett alldeles unikt radhusboende i bekväm bostadsrättsform där föreningen ansvarar för yttre underhåll. Expansiva Råcksta ligger precis på gränsen till Bromma och Norra Ängby och området har byggts upp kring Vattenfalls gamla huvudkontor där ni har nära till centrum, kommunikationer och grönområden. Brf Stadshusparken byggdes 2015 och stadsradhusen är inspirerade från Amsterdam samt brittiskt 50-tal och är en fröjd för ögat med sin harmoniska färgsättning och enhetliga fasad mot gatan. Detta gavelradhus om hela ca 150 kvm består av två plan med inredd vind och ni erbjuds en mycket yteffektiv planlösning med bland annat en takhöjd om ca 2,65 m på entréplan. På entréplanet hittar ni de sociala ytorna som kök och vardagsrum och den privata sovrumsavdelningen finns en trappa upp. Genomgående hög materialstandard med bland annat vackra fönsterbänkar i sten, påkostat kök och stilren kakel/klinker. Även tillgång till uteplats på vardera sidan av huset samt en liten grön täppa i anslutning till uteplatsen på baksidan av huset! Arkitekt är Brunnberg och Forshed Arkitektkontor.

Huslängan hittar ni lugnt belägen tidigt i området, inbäddad av de övriga huskropparna samt invid områdets park som håller på att ta form. Det luftiga gavelläget gör att barnen inte behöver springa genom huset för att nå baksidan av huset och det finns gavelfönster som ger lite extra dagsljus. Mycket välplanerat kök med matplats för 6–8 personer samt stilrena luckor som sträcker sig hela vägen upp till tak, ett vardagsrum med utgång till uteplats och stora fönsterpartier som sträcker sig hela vägen från golvet, 4 sovrum samt två helkaklade badrum varav det ena i kombination med tvättstuga. Det finns även en inredd vind med två stora rum/gästrum varav det ena idag används som förråd. Huset är genomgående ljust och fint med stilrena materialval och det är bara att flytta in! En trädäckad altan med förmiddagssol och en liten lekvänlig gräsmatta ingår i bostadsrättsägarens skötselområde, där finns även en plats till en liten utegrupp vid entrén. Mycket låga kostnader med fjärrvärme. Separat kö till p-platser. Föreningen äger marken.

Råcksta är ett mycket trivsamt och attraktivt område med nära till Vällingby centrum och all tänkbar service bland annat restauranger, biograf och tunnelbana. Ett stenkast till närmaste tunnelbanestation (Råcksta) som tar dig till centrala Stockholm på ca 25 min, på lokala torget finns en mataffär, en pizzeria och en kaffebar. Närhet till förskola och skolor, bl a nyöppnade Vällingby Park som drivs av Pysslingen. För den aktive finns närhet till motionsslingor i naturreservatet mot Mälaren där det även finns bad.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 8
    nov
    Sön 8 nov kl. 14:30–15:15
    OBS! endast bokad visning, välkommen med din anmälan.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.