Storskärsvägen 12

Vaxholm, Vaxholms kommun Se på karta

6 750 000 kr

Bostadstyp
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
164 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
243 m²
Byggår
1966
Driftkostnad
60 300 kr/år

Välplanerat gavelradhus om 164+10 kvm i lugna och populära Petersberg, med direkt närhet till badstrand.

När du kliver in i huset möts du av en ljus och stor hall. Samtliga väggar och ytskikt invändigt går i ljusa kulörer. Vardagsrummet har ett gediget trätak och trägolv. Det nyrenoverade, välplanerade köket är utrustat med rostfria vitvaror. Den praktiska tvättstugan ligger i anslutning till matrummet.

På övervåningen ligger tre rymliga sovrum med generöst utrymme för förvaring. Två av dessa rum vetter ut mot trädgården och familjens balkong.

Två badrum, ett helkaklat utrustat med golvvärme samt en med våtrumsgolv med kaklade väggar.

I detta gavelradhus bor ni i direkt närhet till grönska, natur med bra insynsskydd. I trädgården finns utrymme både för grillkvällar och gröna fingrar. En stor yta på fastighetens gavel finner ni gräsmatta för härliga dagar/kvällar med kubb och grillning. Rymligt förråd på husets framsida.

Huset har löpande underhållits utvändigt – taken är omlagda, nya element, ommålning av fönster och nytt elskåp med jordade uttag.

Mycket välfungerande samfällighet och skötsel av området. Gemensam hantering av fjärrvärme, vatten, garage och TV/bredband har resulterat i låga avgifter per hushåll.

Utöver husets egen tvättstuga finns även en välutrustad allmän tvättstuga på samma gata med mattvättmaskin, centrifug, stor torktumlare, mangel och torkskåp. Gemensamt garage med motorvärmare. Även gäst parkering.

I området finns lekpark, fotbollsplan och en pulkabacke. Huset ligger ett stenkast från Petersbergs båtklubb med goda möjligheter till båtplats. Närhet till Pålsundsbron och Bogesundslandet, Eriksö friluftsområde, matbutik, bensinmack, förskolor/skolor och busshållplats. Till centrala Vaxholm går du på cirka 20 minuter och till Danderyd tar det cirka 40 minuter med buss. Turerna är täta och att pendla till innerstan går bra med både båt och buss.

Välkommen till skärgårdens huvudstad!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vaxholm

Kontakta mäklaren

Michael Björkung

Mäklarhuset Vaxholm
Mäklare Michael Björkung, Mäklarhuset Vaxholm
0709797777
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas