Apelsingatan 13

Fiskebäck, Göteborgs kommun Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Parhus
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
7 rum
Boarea
145 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
491 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
48 840 kr/år
Tomträttsavgäld
18 112 kr/år

Rymligt gavelradhus med ett av områdets bästa lägen med parkering direkt på tomten på generös trädgårdstomt med gaveldel som inbjuder till lek och spel. Belägen i populära och barnvänliga Fiskebäck.

Ni möts av en ljus och välkomnande hall med fina avhängningsmöjligheter. Direkt till höger når ni bostadens första sovrum som även skulle kunna disponeras som hemmakontor. Vidare når ni det generösa vardagsrummet som badar i ljus från generösa fönsterpartier. Här finns god plats för såväl matsalsmöbel som sällskapsgrupp, vardagsrummet är avdelat för ett ytterligare sovrum genom dubbeldörrar. Det nuvarande sovrummet kan även disponeras som separat matsal om så önskas. Från vardagsrummet leds ni vidare ut till trädgården beläget i fritt och soldränkt söderläge. En härlig plats för familjen att njuta av solen och grönskan. Entréplanet erbjuder även ett smakfullt renoverade kök. Funktionellt och praktiskt i stilsäkert utförande, här erbjuds fina arbetsytor samt god förvaring. Den praktiska tvättstugan ligger i nära anslutning, även här erbjuds utmärkta arbetsytor samt groventré. Entréplanet erbjuder även ett helkaklat badrum med bekväm golvvärme samt en klädkammare i nära anslutning till entrén.

På övervåningen möts ni av ett allrum varifrån ni når planets samtliga rum. Idag finns hela fyra sovrum samlade på planet med fint ljusinsläpp. På övervåningen finner ni även ett smakfullt helkaklat badrum i sober färgskala med såväl badkar som separat dusch samt bekväm golvvärme.

Carport på tomten samt fria p-platser i området.

Här bor ni med naturen och kustbandet som granne i en del av staden med en tydlig smak av havet. Lugnt, bekvämt och barnvänligt med skolor, förskolor, livsmedelsaffär, sporthallar och kommunikationer i närområdet. Samt badplatser och hamnar på bekvämt avstånd.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Kontakta mäklaren

Claes Moreen

Bjurfors Väster
Mäklare Claes Moreen, Bjurfors Väster
0766-48 79 12