Brattåsstigen 8

Surte, Ale Karta & restider

Pris saknas
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Missa inte slutspurten på Tornet i Surte!
AF Gruppen har snart färdigställt bygget av 11-vånings huset med 20 stycken trerums lägenheter om ca 74 kvm.
Detta exklusiva landmärke bjuder på en upplevelse helt utöver det vanliga – fantastisk utsikt, solbalkonger och en interiör minst lika attraktiv som adressen. Belägen precis vid pendeln kombineras lugnet hemma med en restid till Göteborg på tio minuter.

På Brattåsstigen 8 står den omtalade nyproduktionen nästan färdig– Tornet i Surte! Med inflyttning första kvartalet 2018, är det hög tid att gå in i matchen och förvärva en av de fåtal lägenheter som ännu är till salu. Dessa finner ni hela fyrtio meter över havet med en fantastisk vy över landskapet där Göta älv slingrar sig fram mellan bergstopparna.

Interiört väntar en ljus och modern design där varje liten detalj valts ut med eftertanke. Golven utgörs av ekparkett respektive klinker i nyansen Florence Dark Grey. Kök och badrum kommer från kvalitetsmärket HTH. Vitvarorna är i sin tur från Cylinda och tillval har gjorts i form av induktionshäll.

Planlösningen vittnar likaledes om en riktigt genomtänkt utformning. Med kök och vardagsrum i öppet samband skapas en stor social yta där endast era kulinariska färdigheter sätter gränserna.

De två sovrummen avskiljs praktiskt från varandra av en walk-in-closet, vilken nås från det större sovrummet. Badrummet har utöver den påkostade inredningen även golvvärme och tvättsektion för högsta komfort.

Såväl vardagsrum som sovrum är placerade längs med gaveln för att ge en stillsam och tyst inomhusmiljö där ni själva sätter pulsen på vardag och fest. Därtill delar varje lägenhet också en yttre hall med grannen (utöver den egna hallen), vilken avskärmar lägenheten från trapphuset och ger en ljudisolerande effekt.

Lägenheterna har fönster i tre väderstreck och är orienterade antingen mot norr eller söder. Vill ni vakna i takt med solen tar ni den södervända lägenheten. Sjusovarna väljer istället norralternativet och får en begeistrande utsikt över Bohus fästning med på köpet.

Oavsett vilken lägenhet som faller er bäst i smaken garanteras många sköna stunder i solen tack vare balkonger i sydväst. Väderstrecket har, precis som allt annat, strategiskt valts ut. Beundra solnedgången året om och bjud in vännerna till nyårsfiranden. Med er nya adress i Ale kommuns högsta byggnad har ni den optimala utkiksplatsen när fyrverkerierna lyser upp himlavalvet.

Tornet i Surte finner ni längst in på en återvändsgata med bergen och skogen som närmsta granne. Pendeln till Göteborg ligger endast 300 meter från porten, varifrån tåget tar er till Göteborg på ca tio minuter. I Surte bor ni i en mysig småstadsidyll med närhet till det bästa av två världar – fridfull natur och pulserande stadsliv.

Vill du veta mer om Tornet i Surte och få möjlighet att komma på visning och se lägenheterna på plats? Vänligen kontakta oss för intresseanmälan. Har ni frågor kring hur försäljningen går till - se under fliken "Fakta". Fliken "Fakta" hittar ni under varje bostad.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Tomtarea
5 505 m² tomt
Avgift/månad
fr. 4 483 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brattåsstigen 8 och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
0 kr/mån

Statistik

4 878
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 397 dagar sedan, den 19 oktober 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips