Tornet i Surte

Surte, Ale Karta & restider

Pris saknas
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

Nu är det äntligen dags för säljstart av Surtes nya landmärke!

AF Gruppen kommer att uppföra ett 11-vånings hus med 20 stycken trerums lägenheter om ca 74 kvm i vad som kommer att bli Surtes nya landmärke.

Lägenheterna byggs med hög standard och med stor miljöhänsyn, samtliga med en stor balkong i sydväst läge. De flesta lägenheterna kommer att ha en strålande vidsträckt utsikt (se länk nedan) över Göta älv som slingrar sig fram mellan bergstopparna.

Surte är den första tätorten man möter när man kommer in i Ale kommun söderifrån. Den långsmala orten sträcker ut sig som ett band mellan bergen i Öster och Göta älv. Här bor man i en småstadsidyll men med närhet till storstadens puls. Huset kommer ligga endast ca. 300 meter från Surte station där pendeltåget kommer att ta dig in till centrala Göteborg på mellan 10-15 minuter, med avgångar ca. var 15 minut under rusningstrafik. På gångavstånd finns Surtesjön med härlig badplats. Gränsande till Surtesjön finner man Vättlefjälls naturreservat som är ett av dom största naturområdena runt Göteborg, och ett mycket omtyckt friluftsområde. Här bjuder naturen på en rik variation av mossar, ljunghedar, löv- och barrskog. Kanotpaddla eller fiska i de många sjöarna, vandra längs Bohusleden och Vättlefjällsleden och njut av det vackra, kuperade landskapet. I Surte kan man även resa genom historien genom ett besök på Glasbruksmuseet. En spännande inblick i hur Surte har utvecklats från 1800 talet och framåt.

Inflyttning beräknas att vara under Q4 2017 alternativt Q1 2018. Vill du veta mer om Tornet i Surte och få möjlighet att komma på första markvisningen. Vänligen kontakta oss för intresseanmälan. Har ni frågor kring hur försäljningen kommer att gå till - se under fliken "Fakta". Fliken "Fakta" hittar ni under varje bostad

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Tomtarea
5 505 m² tomt
Avgift/månad
0 kr/mån
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tornet i Surte och skaffa lånelöfte nu.

Avgift/månad
0 kr/mån

Statistik

1 747
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 154 dagar sedan, den 19 oktober 2016. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Guider & Tips