Grönviksvägen 10A

Ödsmål, Stenungsund Karta & restider

1 650 000 kr
TomtTomt Nyproduktion 

Vi har nu den stora glädjen att förmedla två härliga tomter i samarbete med Smålandsvillan i underbara Grönvik i Näs, Ödsmål.

I Grönvik och i Näs kan du hitta en skön livsstil med en avkopplande vardag i en rofylld miljö där havet och naturen spelar en stor roll i ditt liv. Från tomterna har du direkt närhet till bad i Halsefjorden mellan fastlandet och Orust. Närmast finner du idylliska Grönvik som erbjuder småbåtshamn och salta bad, en kort promenad över klipporna tar er bort till Mjösund, ytterligare en småbåtshamn, och i nästa vik nås områdets kommunala badplats - Söskär - som fullkomligt sprudlar av liv sommartid. I en stressad vardag är det avkopplande att kunna ta en promenad längs vattenbrynet, en joggingtur i skogen eller om du har mod så kan ett uppfriskande dopp locka även såhär på våren för att ge ny energi. I Grönvik har ni förskola, skola och kommunikationer inom några minuters bilfärd samt bra pendlingsmöjligheter ifrån Stenungsund mot Göteborg eller Uddevalla.

Villan i från Smålandsvillan, Villa Eksjö, är en 1 1/2-planvilla om 3 rum och kök varav 2 sovrum, ett vardagsrum. Väljer man att också inreda övervåningen kan huset få upp till åtta rum och kök. Den har modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för middagar i goda vänners lag.

Vi förmedlar tomten Stenungsund Näs 1:295, när man förvärvar den binder man sig till att teckna entreprenadavtal med Smålandsvillan.

Väljer ni huset vi presenterat blir entreprenadkostnaden: 2 868 500 och således totalkostnaden: 4 518 500.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Tomt
Boarea
95 m²
Tomtarea
1 251 m² tomt
Antal rum
3 rum
Räkna på lån och försäkringar
Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grönviksvägen 10A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 650 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 824
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 151 dagar sedan, den 26 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips