Skravsättsvägen 5B

Alnö, Sundsvalls kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 097 m²

Granne med förskola och skola finns nu denna byggklara villatomt till salu. Mycket högt och fint läge med havsutsikt, ytterligare gallring är på gång för att göra utsikten ännu bättre. I närområdet finns trevliga vandringsstigar i härlig skogsmiljö. Enkel tomt att bebygga, belägen precis intill Skravsättsvägen och där kommunalt VA och Servanet finns vid tomtgräns. Marken är redan finplanerad, bättre förutsättningar är ovanliga! I området finns dessutom mycket äldre bebyggelse vilket gör att det aldrig är långt till nya och gamla vänner.

Bygg ett nyckelfärdigt hus från LB-hus med hög standard där bl.a. gjuten betongplatta med vattenburen golvvärme, helkaklade badrum, kök från Marbodal, försäkringar och övrigt som krävs för ett komplett inflyttningsklart hus ingår i kalkylerna. Se bifogade kalkyler och inspirationsbilder för exempel på tänkbara hus eller läs vidare på lbhus.se för att se ytterligare husmodeller.

Kostnader för VA, el och fiber tillkommer. Se kalkyler för mer information eller kontakta Marie Jarl på LB-Hus (070-610 09 07) för att upprätta en egen kalkyl.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall

Kontakta mäklaren

Andreas Forsell

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
Mäklare Andreas Forsell, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundsvall
076-7716771