Målsta 229

Annersia, Östersund Se på karta

1 595 000 kr

1 795 000 kr -11%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
4 811 m²

Varmt välkomna till Målsta och planera för Ert nya drömboende, nu har äntligen den perfekta tomten kommit ut till försäljning!
Magisk panoramautsikt över sjö och fjäll samt ett högt läge där solens strålar vandrar runt tomten och ger ett optimalt solläge.

Tomt som checkar av de flesta boxar vid tomtsökandet - Lugnt läge, stora ytor, pendlingavstånd till stan och en fantastisk vy.

Här bor man med naturen som närmsta granne med ett insynsskyddat läge men samtidigt med bara 10-15 minuter från Östersunds stadskärna.
Busshållplats finns inom promenadavstånd och skola samt förskola finns i Böle. Gång- och cykelväg finns från stora vägen och hela vägen in till stan.

Fram med skissblocket och börja planera hur just ert drömhus ska se ut, här är dörrarna öppna för egna visioner och idéer.

Förhandsbesked är beviljat på 160 kvm boningshus samt 60 kvm garage och fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område.
Inga direkta riktlinjer finns för husens utformning mer är att byggnaderna ska anpassas till områdets karaktär vad gäller material, färg och byggnadsvolym för att bevara det öppna läget i jordbrukslandskapet och gå i samklang med omkringliggande byggnader.

Bygglov ska sökas inför nybyggnation och måste sökas inom 2 år från det att förhandsbeskedet vunnit laga kraft, i annat fall upphör förhandsbeskedet att gälla.

Vatten och avlopp anläggs enskilt på den egna fastigheten.
Infart till tomten är redan fixad av säljaren så här är enkelt att börja bygga.

Elanslutningsavgift kostar 37 500 kronor inkl moms.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Tomten är utmärkt med tomtpinnar och skyltad och ni är varmt välkomna att åka ut och kolla på egen hand vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Bostada

Kontakta mäklaren

Sabina Eriksson

Bostada
Mäklare Sabina Eriksson, Bostada
079-3496585