Alsviksvägen 1B

Bammarboda, Österåkers kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 023 m²

Sällan skådat tillfälle. Havsnära tomt med högt och fritt läge bjuds nu ut till försäljning. Bygg ert drömhus en bit upp på tomten och njut här av ett fantastisk solläge och härlig havsutsikt. Totalt 2023kvm lätt sluttande naturtomt. Bo med havet som granne och ett stenkast från fin badplats. Positivt förhandsbesked för byggnation av enfamiljshus finns.

Fastigheten är belägen vid den vackra kustremsan mellan Bammarboda och Dyvik, strax norr om Åkersberga. Ett levande samhälle med både permanent- och fritidsboende. I närområdet finns fina strövområden, barnvänliga badplatser, gott om hästgårdar/stall med fina ridstråk samt möjlighet till båtplats. För större båtar finns fördel med närhet till Dyviks Marina samt Nykvarns varv. Det fördelaktiga läget ger snabb tillgång till hjärtat av Stockholm Skärgård. Ett par minuter med båten finns massor av fina bad- och utflyktsöar.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger er möjlighet att utforma ert nya boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området. Det åligger köparen att se över förutsättningarna för- samt ordna med vatten & avlopp samt el-anslutning. Fiber finns i området.

45 minuters bilfärd till Stockholm City och ca 15 minuters bilfräd till Åkersberga C. Busshållplats finns i närområdet. Buss 620 med gott om dagliga avgångar mot Åkersberga.

Åk gärna ut och titta på fastigheten när det passar er eller kontakta ansvarig mäklare för att boka tid visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Kontakta mäklaren

Pege Abrahamsson

HusmanHagberg Österåker
Mäklare Pege Abrahamsson, HusmanHagberg Österåker
0703068460