Kopparåsvägen 50 C

Billdal, Göteborg Se på karta

3 600 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
629 m²

Nu finns möjligheten att köpa denna tomt med havsutsikt på idylliska Kopparåsvägen som är en barnvänlig återvändsgata. Här kan man njuta av när solen går ner i västerhavet.

Villatomten är inte villkorad eller knuten till någon särskild husleverantör. Du väljer alltså fritt hur du vill gestalta detta unika boende vid havet, en inte alldeles vanlig situation. Förhandsbesked finns för att bygga en villa se under bostadsfakta/dokument
Promenadavstånd till natursköna Killingsholmen erbjuder en bra småbåtshamn samt fina badmöjligheter . I Billdal finns det äldre villabebyggelse som samsas med moderna villor/radhus och där stugor och enstaka hästgårdar finns i de östra delarna. I området finns även bl. a simhall, ridhus, ishall, fotbollsplaner och sporthall. I östra delen av området finns Sandsjöbacka naturreservat med vandringsleder och badsjöar. Kungsporten, någon kilometer bort, har ett brett urval av livsmedelsaffärer, småbutiker och ett Fitness Center. En bra start på helgen får du på närliggande Bärnarps Café. Här handlar du färska frallor och läckra bakverk eller bara njuter i solen. Även Nya Hovås stora utbud av service och affärer finns i närheten. Utmed kusten kan man idag cykla på den gamla, nedlagda, Säröbanan, som tidigare transporterade ut göteborgarna till sina sommarvillor i Askim, Hovås, Brottkärr med Amundön, Billdal, Kullavik, Malevik och med Särö som ändstation. Rosa Expressbussarna kan man hoppa på från gamla Särövägen.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Visningstider

  • 5
    jun
    Fre 5 jun kl. 16:45–17:15
    Anmäl dig till mäklaren för visningstid
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.