Tant Gredelins väg 19

Botkyrka Karta & restider

2 700 000 kr

2 550 000 kr + 6%

TomtTomt

ACCEPTERAT PRIS 2 700 000 KR!!

I nytt och populärt område har du möjligheten att vara med från början och bygga ditt drömhus. Tomten är plan med ett härligt solläge. Närhet till naturen, badsjö, kommunikationer (närmaste pendeltågstation är Tumba station), skola samt förskola.

Det är en lättbyggd plan tomt på 781 kvm med en generös byggrätt. Byggrätt om 190 kvm i byggyta i två plan på 95 kvm per plan. Huvudbyggnaden får ha en högsta totalhöjd om 11 meter. Till det får ni uppföra ett garage/carport om 30 kvm. Framdraget V/A till tomtgräns samt nyanlagda vägar. Varmt välkommen att åk ut och titta på tomten. För mer information kring process är det bara att ringa eller mejla.

- DETALJPLAN
Man får bygga ett friliggande bostadshus i max två våningar med en byggyta på 190 kvm med 95 kvm per plan. Högsta taknocks höjd är 11 meter för huvudbyggnad och 3,5 meter för komplementbyggnadBostadshuset kan även ha en komplementbyggnad som t e x garage eller förråd uppföras om högst 30 kvm. Parkering ska ske inom den egna fastigheten. Högsta taknocks höjd är 11 meter för huvudbyggnad och 3,5 meter för komplementbyggnad. Vind får inte inredas.

Huvudbyggnad ska placeras minst 4 meter från gatan och minst 3,0 meter från tomtgräns mot grannen. Garage/carport ska placeras minst 4 meter från gata och 1,0 meter från tomtgräns mot grannfastighet och naturmark.

- VATTEN/AVLOPP
Anläggningsavgiften för vatten är betald på 163 000 kr av säljaren.

- FASTIGHETSAVGIFT
Med nyproduktion är fastigheten befriad från fastighetsavgiften i 15 år.

Läs mer hos mäklaren

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tant Gredelins väg 19 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 700 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 017
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 171 dagar sedan, den 5 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips