Fågelviksvägen 113

Fågelvik, Värmdö Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 190 m²

I natursköna och populära Fågelvik/Nykvarn ligger denna tomt där omfattande markarbeten redan är utförda. Tomten ligger i ett högt läge med med närhet till golfbana, skärgården och busshållplats. Här kan du bygga huset ni alltid drömt om eller utnyttja det befintliga bygglov för nybyggnad av enbostadshus med källare och inredd vind om 150 kvm byggnadsarea (BYA) (byggnadens fotavtryck på marken) med 410 kvm bruttoarea (BTA) (mer information finns under fliken Fakta & Dokument). På fastigheten finns en borrad brunn (ca 100 meter).

Fågelvik/Nykvarn är ett attraktivt villaområde i härlig skärgårdsmiljö. Här bor du med närhet till badstränder, insjöar och fina naturområden. Här bor du med gångavstånd till populära Ingarö Golfklubb som erbjuder två st 18-håls golfbanor, även klubbens egna restaurang Fågelviken med uteservering. Närhet till småbåtshamnen Ingarö varv. I området finns Fågelviks förskola och skola F-3 och i närområdet Brunns skola åk F-9. Busshållplatsen ligger ca 50 meter från fastigheten och resan till Slussen tar ca 40 minuter.

Öppen visning av fastigheten söndagen 1/12. Mäklarens presentation äger rum en kvart in på visningen. För er som tar en titt på tomten på egen hand får gärna anmäla ert intresse till mäklaren.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö