Solskensvägen 22

Gråbo, Lerums kommun Se på karta

1 100 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 841 m²
Driftkostnad
600 kr/år

På Solskensvägen i attraktiva och populära Aggetorp finner vi denna tomt om lite drygt 1800m2. Tomten är för närvarande obebyggd och belägen i ett expansivt men samtidigt naturskönt område som tidigare präglats av fritidsbebyggelse men som på senare år kommit att bestå till största delen av permanentbostäder.

Gällande detaljplan medger byggnation av ett friliggande enplanshus samt en gårdsbyggnad, till exempel ett garage med en total högsta byggnadsarea om 100 respektive 40m2. Se bifogade dokument för gällande tomtkarta, detaljplan samt VA-plan med förslag på lösningar för anläggande av enskilt avlopp.
Tomten säljs fristående och utan bindning till någon husleverantör.

Från tomten har man fin utsikt över det omgivande skogs och jordbrukslandskapet och här har du möjlighet att kunna förverkliga ditt drömboende i ett område som präglas av lugn och närhet till naturen men samtidigt med närhet till Gråbo centrum med allt vad det innebär i form av handel och service. Annesjön med sin populära badplats finns på promenadavstånd och i närområdet ligger även Smalasjön där det finns ett utegym och en 2,5 km belyst slinga för längdskidåkning/löpning.

Mäklare kommer att finnas på plats under utannonserad visningstid för att svara på frågor och finns övrig tid tillgänglig på telefon och mail. Observera att parkeringsmöjligheterna på plats är begränsade

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Kontakta mäklaren

Thomas Hansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum
0721-41 44 40