Bye 435

Hammerdal, Strömsund Se på karta

500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
5 670 m²
Antal besök
2 231
Dagar på Hemnet
11

Väkommen till ett riktigt smultronställe i Hammerdal!

Sällan säljs fastigheter med lägen som dessa, mysigt inbäddat i naturen och med sjön som närmsta granne ligger detta idylliska gamla hus redo att bli ett paradis för en ny familj.

Detta har varit ett paradis på jorden för dessa syskon. Här har alla familjer varit samlade på sommaren, umgåtts, grillat, fiskat och bara haft det mysigt tillsammans. Det är verkligen ett smultronställe med sin avskildhet och nära vatten och natur. Ta ekan och ro ut och fiska, njut av utsikten och tystnaden och känn hur stressen lämnar kroppen.

Nästan längst in efter en slingrande skogsväg dyker denna stora tomt upp. På fastigheten finns förutom det gamla bostadshuset även flera mindre byggnader som inrymmer både gästhus, förråd och vedförvaring. Nere vid sjön finns gott om plats att njuta av omgivningen och Hammerdals serviceutbud är bara några minuter bort med bil.

Byggnaderna är av äldre standard och behöver en hel del kärlek och här kan hända att näste ägare istället väljer att bygga ett nytt hus efter egna drömmar och visioner. Bostadshuset har ett nyare tak men är i övrigt i dåligt skick. Idag inrymmer huset ett rum, kök och skrymslen på nedre plan och möjlighet att inreda ytterligare rum en trappa upp.

El finns draget till fastigheten. Enskilt vatten och avlopp för året runt bruk.
Fastigheten säljs med friskrivning mot ev dolda fel och det är upp till köparen att undersöka fastigheten inför köpet.

Ni kommer inte bli besvikna på denna underbara plats, kom och se efter själva.
Hör av Er till mäklaren med Er intresseanmälan redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Bostada

Kontakta mäklaren