Höglandet Öringvägen 1

Härjedalens kommun Se på karta

3 600 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 009 m²

Bo med storslagna fjällvyer så långt ögat når! Den här hörntomten har ett fint läge med utsikt både mot Hovärken där skidbackarna slingrar sig ner samt hela fjällvyn i söder med Lofssjön som fond. Blickar man längre bort kan man se ända bort mot Norska fjällen. Alldeles nedanför tomten går skidleden till skidbackarna så här kan man ta på sig skidorna direkt utan att behöva starta bilen!

Höglandet är ett av de mest efterfrågade områdena i Lofsdalen. Läget är högt och vackert (750-880m.ö.h.) med underbara vyer i alla riktningar. Känslan av att befinna sig mitt i fjällvärldens centrum är magisk. Extra mäktig är vyn mot Hovärken där Lofsdalens skidanläggning är belägen.

Tomterna i området har sålts i rekordfart och nu släpps en friköpt, lättbyggd tomt om 1 009 kvm i etapp 4. På Höglandet har man inte bara ski in ski out till Lofsdalens fina skidbackar, man tar sig även enkelt ut på fjället för cykling och vandring eller för en härlig tur på någon av alla välpreparerade längd och skoterleder. Nedanför tomten finns en gemensam grillkåta och här går även skidleden mot backarna. Sommartid kan man snöra på sig kängorna eller ta cykeln direkt från boendet. Runt Hovärken byggs bland annat nya multileder där man kan ta med hela familjen ut på sommaräventyr!

Ta chansen att bygga familjens drömboende i fjällen! Precis så som ni önskar med den där härliga verandan i söderläge, bastu med sköna relaxmöbler. Storstuga med högt i tak och braskamin, mysiga sovrum till barnen och kanske ett eget allrum där de får slappa och bara vara. Samla familjen redan nu och släpp fantasierna fritt om hur ert hus skulle se ut. Eller låt oss hjälpa er att tillsammans utforma just ert drömboende!

Detaljplanen medger en byggnadsarea på 150 kvm i 1 plan samt att suterrängvåning får anordnas. Vind får inte inredas, dock får ett sk sovloft inredas inom respektive lägenhet om huset ej har suterrängvåning. 2 lägenheter får inrymmas. Läs mer om rådande byggnadsbestämmelser i detaljplanen som ligger i sin helhet under dokument i annonsen.

Anslutningsavgift för el (1 lgh) samt anslutning för kommunalt vatten och avlopp (1 lgh) ingår i köpet och förbindelsepunkt finns vid tomtgräns. Fiber kan anslutas och kostnad för anslutning är förnärvarande 19 900 kr.

Det här är ett unikt tillfälle för dig som älskar den genuina svenska fjällvärlden. Välkommen till fjällparadiset Lofsdalen!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518