Hovärksvägen 14

Härjedalens kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 328 m²

Bygg ditt drömboende i fjällen, med ett bra läge som passar lika bra för permanentboende som fritidsboende. Tänk dig tillgång till obeskrivligt vacker natur året om. Tänk dig härliga dagar på fjället eller vid Lofssjöns strand. Och inte minst - tänk dig att få bygga exakt det där huset som blir hela familjens favoritplats.

Nu säljs två tomter med närhet till längdspår och anslutning till skoterled samt med gångavstånd till Lofsdalens trevliga bykärna. På bara några minuter med bil når man Fjällanläggningen med skidbackar vintertid och downhillcykling sommartid.

De två tomterna ligger i anslutning till Hovärksvägen. Denna tomt, Lofsdalen 5:91 är på 1 328 kvm och har en generös byggrätt. Detaljplanen medger en byggnadsarea på 240 kvm med max två byggnader och två lägenheter per tomtplats. Minsta tomtstorlek är 1 000 kvm. Detaljplanen ligger i sin helhet under dokument i annonsen.

Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om tomterna, läget och varför Lofsdalen är en fantastisk plats att både semestra och bo på!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518