Ljungbacken tomt Lofsdalen 26:343

Härjedalen Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 582 m²

Nu säljs en tomt på bästa tänkbara läge på Ljungbacken, Uppvallen. Härligt söderläge med storslagen fjällvy och längdspår direkt nedanför tomten.

Många drömmer om ett personligt utformat boende i vår vackra fjällvärld. Att själv skapa exakt den där platsen, där hela familjen stortrivs och ständigt vill vara - året om. Nu säljs en exklusiv, hållbart förberedd tomt med ett fint läge alldeles intill längdspår samt närhet till skoterled. Från fastigheten har man utsikt över såväl Hovärksfjället, Lofssjön samt fjällen i söder ända bort till Norge. Lofsdalens bykärna och fjällanläggningen med skidbackar och downhill leder nås enkelt på bara några minuter med bil.

Området Ljungbacken ligger med infart från Däggdjursvägen på Uppvallen och härifrån har man direkt närhet till de välpreparerade längd och skoterlederna. Det populära milspåret, även kallat Byspåret passerar området via den nya skidtunneln. Tomterna ligger lite för sig själva vilket skapar en exklusivitet och rofylld känsla. Helt enkelt en plats för total avkoppling och livskvalitet!

Tomtområdet är välplanerat och naturligt återställt vilket gör det trivsamt även sommartid. Här finns även gatubelysning. Till Lofsdalen by och vidare till fjällanläggningen är det bara några minuter med bil. Denna tomt på 1582 kvm har ett attraktivt läge på nedsidan av vägen med fritt söderläge och makalös utsikt.

Största tillåtna byggnadsarea för huvudbyggnad är 150 kvm med en högsta höjd på 5,8 meter. Detaljplanen medger uppförande av en huvudbyggnad om 150 kvm samt ett uthus eller gäststuga om 50 kvm per tomtplats. Högst två våningar får uppföras. Därutöver får varken sluttningsvåning anordnas eller vind inredas. Högst två lägenheter per tomtplats får inredas. Detaljplanen ligger i sin helhet i annonsen under dokument och länkar.

Området Ljungbacken ligger med infart från Däggdjursvägen på Uppvallen och härifrån har man direkt närhet till de välpreparerade längd och skoterlederna. Det populära milspåret, även kallat Byspåret passerar i direkt anslutning. Tomterna ligger lite för sig själva vilket skapar en exklusivitet och rofylld känsla. Området är välplanerat och naturligt återställt vilket gör det trivsamt även sommartid då man kan vandra och cykla direkt från boendet. Här finns även gatubelysning. Till Lofsdalen by och vidare till fjällanläggningen är det bara några minuter med bil. På Ljungbacken har man en perfekt utgångspunkt för ett aktivt och samtidigt avkopplande friluftsliv året om!

Väljer du Lofsdalen, väljer du samtidigt en attraktiv mix av vildmarksliv, friluftsaktiviteter och fjällvärldens alla bekvämligheter. Lofsdalen är en expansiv ort och i den trevliga byn hittar du det mesta du behöver. Vi har en matbutik med apotek och beställningsvaror från Systembolaget. Här finns också restauranger, café, presentbod, Turistbyrå, bensinmack, m.m.

Många lockas också av den omtalade skidåkningen med ett stort skidsystem som ständigt utvecklas. Här finns Härjedalens bästa fallhöjd på 492 meter, 25 nedfarter, 9 liftar, vår häftiga Dreampark, funparks, skicrossbana och annat spännande. I närområdet finns också fantastiska skidspår, vidsträckta skoterspår och varierade vandringsleder. Dessutom jakt, fiske, cykling och svamp- eller bärplockning är andra populära aktiviteter. Lofsdalen har något för alla åldrar - året om!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB