Strandbacken 9

Härjedalens kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 308 m²

Bygg familjens drömboende på Strandbacken med härliga fjällvyer att njuta av året om! Nu säljer vi en exklusiv, hållbart förberedd tomt med fin utsikt mot sjö, mäktiga fjäll och genuin natur.

Här bor man nära Lofssjön med uppskattad tillgång till sjön för såväl ett uppfriskande dopp som en härlig båttur, kanske för att prova fiskelyckan. Vintertid tar man skotern eller turskidorna och kommer direkt ut på leden som tar en vidare upp på fjället. Vi rekommenderar ett besök till Lofsdalens vackert belägna våffelstuga för en nygräddad våffla och en rykande kopp varm choklad.

Tomten är på 1 308 kvm och kantas av en allmänning. Anslutningsavgifter för både vatten och avlopp samt el är redan förbetalda.

Byggreglerna ger fantastiska möjligheter till att bygga familjens drömhus. Det är bara att låta fantasin och byggritningarna ta form! Största tillåtna byggnadsarea är hela 240 kvm med en högsta höjd på 5,2 meter. Detaljplanen medger uppförande av en huvudbyggnad och ett uthus eller gäststuga per tomtplats. Högst två våningar får uppföras. Därutöver får varken sluttningsvåning anordnas eller vind inredas, dock får så kallade sovloft inredas. Högst två lägenheter per tomtplats får inredas. Läs mer i detaljplanen under dokument i annonsen.

Vägen i området Strandbacken är belyst och ger en trevlig promenad in till Lofsdalen by eller upp till Fjällanläggningen. På vägen passerar man Skoterköket med vällagad mat och skoteruthyrning med verkstad. Fortsätter man vägen upp till Fjällanläggningen passerar man elljusspåret med snökanonsystem. På sommaren finns cykelstig och utegym och en spännande nyhet är padelhallen som beräknas stå klar till december 2021.

Med bil tar det bara några minuter in till byn och upp till skidbackarna. Området Strandbacken har ett perfekt läge för såväl permanentboende som fritidsboende!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518