575 000 kr
TomtTomt

Vi har haft glädjen att förmedla två tomter intill varandra i natursköna Umfors. Den ena tomten är redan såld och nu har du möjlighet att ta tillvara på tillfället att bli ägare till den andra tomten på 1572 kvm.
Ca 18 km norr om Hemavan intill Artfjällsmassivet och med Norra Storfjället i öster har du nu möjlighet att bygga just ditt drömboende med utsikt över mäktiga fjällvyer.

Ett befintligt bygglov medför att du har möjlighet att börja bygga ditt drömboende redan imorgon. Tomten är röjd och fri från såväl träd som ris. Fiber finns dragen fram till tomtgränsen.
Båtplats går att ordna.

Tomten ingår i gemensamhetsanläggningar för vatten och avlopp och väg. Det finns ett nyborrat djupbrunnshål för vatten med pump samt avloppsanläggning som kan tas i bruk. Vägen delas av de två tomterna.

Umfors erbjuder en fantastiskt naturskön och storslagen naturupplevelse. Här har du bl.a. möjlighet att gå fina toppturer på vandringsleder, att fiska och att plocka svamp och bär. Vintertid har du längdskidåkning och skoterleder precis runt knuten. Närheten till Hemavan, med utförsåkning, flygplats, restauranger, butiker och annan service gör läget optimalt för den som ändå vill kunna njuta av fjällens rofyllda stillhet hemma. Dessutom finns Gränslöst köpcentrum ca 1 km bort med såväl livsmedel som tankstation och utrustning för t.ex. fisketuren.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 572 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Umfors 297 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
575 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 561
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 121 dagar sedan, den 19 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips