Tranarövägen 24

Ingarö - Barnviksnäs, Värmdö Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 017 m²
Antal besök
2 857
Dagar på Hemnet
3

Välkommen ut till Barnviksnäs, här kan du bo med naturen som närmsta granne.

Mitt i denna skärgårdsidyll ligger denna tomt och väntar på att en ny familj ska komma och utveckla denna fastighet så det når sin fulla potential. Vacker miljö med härliga skogar för långa promenader, bara några minuters gångavstånd ner till fina Tranaröbadet med sandstrand och härliga klippor. Här bor du bara 40 minuters bussfärd in till Slussen och Södermalm.

Det går bra att besöka tomten själv, kontakta ansvarig mäklare för frågor och privatvisning.

Området
Barnviksnäsområdet har en blandad bebyggelse med fritidshus och permanentbostäder. Härifrån är inte det inte långt till ytterskärgårdens alla öar och vattenvägen dit är otroligt vacker.

I närområdet finns vacker natur och omgivningar med promenadslingor längs vattnet och i skogen. Boulebana, tennisbana och badplats inom promenadavstånd på Tranarö. Med cykel, bil eller buss kan du fortsätt ut på Ingarö till Björkvik så hittar du ett av Stockholms bästa havsbad med underbar sandstrand eller bad från klippor. Intill Björkviks brygga finns Björnö som är ett naturreservatet, här finns sandstrand vid Torpesand och vacker natur att ströva i. Vid Fågelvik finns Ingarö golfklubb med två 18-hålsbanor och restaurang nås på ca 15 min med bil.

I Brunn finns närmaste mataffär.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö