Sjövik

Karlskrona kommun Se på karta

990 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus på byggklar tomt i Sjövik i nära anslutning till den medeltida staden Avaskär med ett underbart läge och med havsutsikt strax norr om historiska Kristianopel. Här finns 7 st lediga tomter med varierande läge, storlek och pris. Tomternas storlek varierar mellan 700-904 kvm. Utgångspriset varierar mellan 990 000 - 1 290 000 kr.

Tomterna är avstyckade och klara samt har positivt förhandsbesked för att bygga upp till tvåplanshus på de västra tomterna, vilket ger goda möjligheter att välja ett hus som passar. Tomterna är inte bundna till någon speciellt husleverantör. De lokala byggare som hittills byggt klart, är prismässigt fördelaktiga och håller hög kvalité, med mycket nöjda kunder.
I priset ingår markberedning, till för bygglov, föreskriven höjd (3,0 m ö.h), kommunalt vatten, avlopp och el. Fiber finns i tomtgräns för anslutning. Väljer man att själv utföra schaktarbete kan kostnaden reduceras.

Drygt en kilometer söder om området ligger Kristianopel. Där finns livsmedelsbutik, campingplats, restaurang, kyrka m m. Närmaste större ort är Fågelmara, ca 7 km västerut. Här finns livsmedelsbutik, förskola, låg- och mellanstadieskola. Ytterligare samhälls- och kommersiell service finns i Jämjö, på ett avstånd av ca 17 km. Jämjö har bl.a. vårdcentral, högstadieskola och ett flertal butiker. Det är ca 3,5 mil till Karlskrona och 2,5 mil till Torsås.

Välkommen att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
AB Lennart Mäklare

Kontakta mäklaren

Lennart Fredriksson

AB Lennart Mäklare
Mäklare Lennart Fredriksson, AB Lennart Mäklare
070-5466066