Brandstorp 541

Lillkyrka, Örebro Se på karta

995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 729 m²

Välkommen till denna stora tomt på 1 729 kvm med påbörjat husbygge.

Nu saluförs möjligheten att bygga ditt egna drömboende och bo i en lantlig miljö med endast 300m ner till Hjälmaren. I anslutning till motorvägen har du även goda bussförbindelser till och från Örebro. Med bil tar resan in till Örebro endast 20-25 minuter!

Under sommaren 2016 söktes ett bygglov för att påbörja bygget av en magnifik enplansvilla med naturen och hjälmaren som närmsta granne. Grunden påbörjades och plockades ihop men därefter avstannade bygget vilket gör att det i dagsläget står en påbörjad platta/grund på tomten, det som återstår är armering och golvvärme. Både armering och golvvärmeslinga ingår. Därefter är grunden klar för gjutning enl säljaren. Bygglov och skisser finns bifogade i annonsen under dokument.

Här i Lillkyrka kommer du bort från citypulsen men har endast en kort bilresa till flertalet aktiviteter. In till Örebro city är det endast 20-25 minuters bilresa och till Arboga tar det endast 20 minuter med bil. Om det istället är golf som lockar så bor du på rätt sida stan till bland annat Kårsta GK och Arboga GK, de båda golfklubbarna når du på cirka 15-20 minuter.

Samtliga kostnader i samband med färdigställandet av huset kommer att bekostas av köparen. Bygglovet går ut till sommaren men kan användas som referens för vad som tidigare blivit godkänt samt vad som är påbörjat.

OBS! Tomten/bygget säljes med friskrivningsklausul. Det är upp till ny ägare att undersöka vad som behöver göras för att färdigställa bygget inkl söka nytt/förnya bygglov för pågående bygge alternativt bygge med eventuella ändringar.

Du/ni får mer än gärna åka förbi och titta på tomten vid intresse. Kontakta mäklaren vid eventuella frågor!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Sjösten

Notar
Mäklare Andreas Sjösten, Notar
0761-80 24 11
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019