Västerkärrsvägen 2C

Linanäs, Österåker Karta & restider

995 000 kr
TomtTomt

Letar du efter en bra investering för framtiden eller väntar du på ett tillfälle där tomten till ditt drömhus ska dyka upp? Se hit!
Här på en höjd ovanför sommarparadiset Linanäs på Ljusterö ligger denna fastighet med promenadavstånd till det bästa ön har att erbjuda!. Stor tomt med höjd (toppen ligger drygt 27 meter över havsnivå) som kanske kommer att få sjöutsikt om kommunen avverkar skogen nedanför.

Fin tomt med om hela 2298 kvm i expansivt område med utmärkt läge nära Linanäs och populära Grundvik. Tomten ligger utanför detaljplanelagt område och därför finns inga särskilda bestämmelser om hur tomten får bebyggas i någon detaljplan. Området har ett blandat bestånd av stora hus och mindre sommarhus.

Framdragning av el kostar enl E-on 27 625 kr. Fiber går att ansluta till för en kostnad om ca 25 000 kr enl Österåkers stadsnät.

Fastigheten ligger på promenadavstånd till Linanäs hamn där Waxholmsbåten trafikerar från Grand Hotel inne i Stockholm större delen av året, restauranger, en närköpsbutik, systembolagsombud och möjlighet att tanka drivmedel, Linanäs Skeppskrog mm. I Linanäs finns strandbad med badbrygga samt klippbad från stora badberget. Till Ljusterö torg är det drygt 1 mil från bostaden. Där finner man bl.a. livsmedelsbutiker, apoteksombud och restauranger. Det finns bussanslutningar till Åkersberga och Danderyds sjukhus på kort promenadavstånd från fastigheten.
Kontakta mäklaren för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 298 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar
Svensk Fastighetsförmedling Åkersberga

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Västerkärrsvägen 2C och skaffa lånelöfte nu.

Pris
995 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

5 179
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 432 dagar sedan, den 13 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips