400 000 kr
TomtTomt

Tomten är filmad, både på tomten och i närområdet, så du kan komma på virtuell visning med en gång via denna länk: https://youtu.be/vfP15M-Pcz8. Se även under "dokument & länkar" till höger och klicka på pilen i högra hörnet, för att expandera boxen och följ sedan länkarna.

Tallåsvägen vid Bolmen är en avstyckad friköpt tomt på 1 284 m2, som ligger inom detaljplanerat område i stugområdet Torarp, beläget på en liten udde i sjön Bolmens sydvästliga ända. Här finns ingen trafik utom områdets boende och inga trafikerade asfalterade vägar i närheten. Tomten är skogsbevuxen och det har inte gjorts några förberedelser för byggnation, men det finns väg förbi (del i vägsamfällighet) och gemensamt vatten finns inom området. Detaljplanen ändrades år 2000 och ger idag möjlighet att bebygga upp till 25% av fastighetens area, dock högst 250 m2. Från tomten är ca. 90 m. till sjön och hamnen mot nordväst och ca. 150 m. till fin sandstrand och badplats mot syd. Sjön Bolmen är Sveriges 10:e största, dvs. ca. 173 kvadratkilometer till ytan och ca. 35 km lång och ca. 10 km. bred. Sjön har god ekologisk och kemisk status och levererar dricksvatten till flera kommuner i Skåne via Bolmentunneln. Goda fiskemöjligheter och ut över de vanliga fiskarterna som abborre och gädda finns här också öring, braxen, gös och många andra sorter. Årskort kostar 600 kr och dagskort kostar 100 kr.

Området i stort är mycket naturskönt och bjuder på många naturupplevelser och det finns flera naturreservat inom få kilometer från tomten, bl.a. Norrnäs udde, Hästhultsskogen, Rocknenområdet och Årshultamyren. Ca. 12 km. till Lidhult samhälle med närmaste affär, ca. 35 km. till Ljungby med det mesta man kan behöva och ca. 50 km. till Halmstad. Ca. 70 km. till skidbacken Vallåsen på Hallandsås och till Kungsbygget med zipline och rodelbana på sommaren. Ca. 135 km. från Helsingborg och ca. 185 km. från Malmö.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 284 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tallåsvägen 23 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
400 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

11 944
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 242 dagar sedan, den 15 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips