Nyproduktion

Nynäshamn

Nynäshamn Se på karta

900 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
936 m²
Nyproduktion

Om Källberga
Nu säljs 19 tomter i Källberga. Passa på att skaffa dig ett drömhem med närhet till både naturen och storstadens puls.

Priser: 900 000 - 1 500 000 kr
Storlek: 702 - 1 131 kvm

Bilderna på huset TREND01 är ett exempel på Fiskarhedenvillans alla husmodeller som man kan välja att köpa och bygga på någon tomterna. För prisuppgift och genomgång av olika husmodeller skall kontakt tas med någon av Fiskarhedenvillans säljare.

Källberga är ett nytt naturnära bostadsområde i Nynäshamns kommun med högt satta ekologiska och sociala mål. Källberga utformas från den kuperade och omväxlande naturen för att harmonisera och skapa varierande boendekvarter och mötesplatser, där landsrummet tas tillvara på och återspeglas i gestaltningen. Inom det första utbyggnadsområdet av Källberga planeras bland annat en förskola/skola, flerbostadshus, radhus, villor och ett mindre centrum att samlas kring.

Källbergas natur är spännande där skogsbeklädda och dramatiska bergsryggar ramar in fälten som tidigare användes för jordbruk. Både skogen och havet är nära. Här kan man enkelt motionera året runt, ströva i skogen eller åka längdskidor på vintern.

Källberga ligger en knapp mil norr om Nynäshamn, med infart från Muskövägen och i direkt närhet till väg 73, vilket medför goda kommunikationsmöjligheter till Stockholm med omnejd. Tätorten Ösmo ligger ca en kilometer bort och nås enklast med cykel där pendeltåget till både Stockholm och Nynäshamn avgår var 30e minut. I direkt anslutning till Källberga avgår även olika pendlarbussar till Nynäshamn och Stockholm var 20e minut.

Kom och upplev Källberga!
SÖNDAG 18 OKTOBER mellan kl 12:00 till 15:00 så bjuder vi in till en unik visning av området!

Vi bjuder på något att äta och dricka och det kommer att finnas ponnyridning för juniorerna.
Ta med dig hela familjen så berättar vi mer, Varmt välkommen!

Anmäl dig via vårt evenemang på Facebook, klicka här
eller kopiera in länken https://www.facebook.com/events/340768513705607

ARKITEKTENS ORD OM TREND01:

Jag heter Andreas Nordström och när jag ritade Trend hade jag en idé om att skapa ett riktigt funktionellt hus med spännande detaljer & praktiska lösningar som man kanske varken förväntar sig eller lägger märke till innan man lärt känna huset ordentligt.

Den centralt placerade enheten som rymmer både tvätt & wc/d delar på ett effektfullt sätt upp huset i olika avdelningar samtidigt som den bildar praktiska nischer med utrymmen för entréförvaring, köksinredning och plats för bokhylla eller tv-möbel i loungeutrymmet.

Rummen är organiserade längs axlar som löper utmed husets långsidor som med sina varierade fönsterpartier skapar en spännande upplevelse när man rör sig mellan rummen. Ytorna hänger ihop på ett logiskt sätt och funktionerna flyter i varandra men samtidigt finns möjligheten att hitta en avskild plats om man vill koppla av för sig själv en stund.

Fasaderna är klädda med en stående träpanel i varierade bredder som tillsammans med plåttakets distinkta linjespel skapar en stark karaktär och dynamik åt den väldigt avskalade utformningen.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Nynäshamn