Ängsälvsvägen 7

Östra Älvsala, Värmdö Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 315 m²
Driftkostnad
2 500 kr/år
Antal besök
3 012
Dagar på Hemnet
26

Välkommen till natursköna Östra Älvsala som ligger inbäddat i en härlig skärgårdsmiljö och på gångavstånd till populära Bullandö Marina med kanske Värmdös bästa krog/restaurang. Östra Älvsala har länge varit med i kommunens översiktsplan för områden under utveckling och nu pågår en detaljplanering av området som kommer resultera i generösa byggrätter och kommunalt vatten och avlopp. Bland bifogade dokument på mäklarens sida finner ni planbeskrivningen och detaljplanekartan.

I Älvsala/Bullandö-området finns väldigt få tomter kvar som är obebyggda och just denna tomt har ett strategiskt bra läge med närhet till skärgården och Bullandö Marina. Här hittar du välbesökta Bullandö Krog, caféer och småbutiker i marin atmosfär.

Tomten som mäter 3 315 kvm ger er möjligheten att skapa ert eget drömboende där den nya detaljplanen föreslår en byggrätt enligt följande:
Största tillåtna byggnadsarea (huvudbyggnadens fotavtryck) för huvudbyggnad är 180m2. Största tillåtna bruttoarea (BTA) för huvudbyggnad är 220 m2. Komplementbyggnader tillåts med högsta sammanlagda bruttoarea (BTA) på 50 m2 per fastighet. Högsta tillåtna nockhöjd för huvudbyggnad är 8,0 m. Högsta tillåtna nockhöjd för komplementbyggnader är 4,0 m.

I området finns idag både permanent- och fritidsboende. Östra Älvsala är som mest populärt för sin vackra natur med strövområden, sitt vattennära läge med badmöjligheter samt närheten till Bullandö Marina som har ett utmärkt läge för att ta sig vidare ut i skärgården med båt.

Busshållplats finner ni ett inom gångavstånd från fastigheten där buss 440 tar ca 45-50 min in till Slussen.

Fritt fram att beträda tomten på egen hand. Om så görs skall fastighetsgränser respekteras. Anmäl gärna ert intresse till mäklaren om ni beträder tomten på egen hand.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren