Uddebo - tomt 3

På landet, Jönköpings kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 200 m²

På en maffig höjd med utsikt ner över Uddebosjön kommer nu tre fantastiska tomter till salu. Här bor du lantligt och relativt enskilt samtidigt som du har knappa fem minuter in till Lekeryd med både mataffär, skolor och ett aktivt föreningsliv. Sommartid cyklar du ner till den populära badplatsen Uddebobadet på ett par minuter.

Alla tomter är på ca 1200 kvm och kommer styckas av först när köpekontraktet är upprättat, en kostnad som säljaren kommer stå för. Positivt förhandsbesked från våren 2022 att bygga ett enbostadshus på vardera tomt finns, men exakt bygglov söks av er som köpare först efter att tomterna styckats av och äganderätten övergått till köparen.

Gemensam väg fram till tomterna är anlagd och godkänd hos Trafikverket. Vatten- och avloppsanläggningar upprättas och bekostas enskilt av var och en.

Vid nyproduktion är du undantagen fastighetsavgift i hela 15 år!

Förhandsbesked och ungefärliga tomtkartor ligger under bilder och dokument.
Postadress är Forserum men fastigheten ligger i Jönköpings kommun och barnen går alltså i första hand i förskola/skola i Lekeryd, som ligger knappt 2 kilometer från Uddebo.

Tomterna är uppmärkta på plats och det går bra att åka förbi och bilda sig en uppfattning om läget och tomterna själva. Kontakta mäklaren för en bokad platsvisning om så skulle önskas, eller vid ytterligare förfrågningar.

Martin Funck 0734-13 11 07
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Martin Funck

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Martin Funck, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
0734-13 11 07