Björnbäcken 28

Rottneros, Sunne kommun Se på karta

359 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
552 m²

Denna tomt på Sunne Ski & Bike måste ses för att verkligen uppskattas! Med en yta på 552 kvm, finns det gott om plats att bygga ett fritidshus efter eget tycke och smak. Placeringen är optimal med gångavstånd till flera skidbackar både för de stora och små och otaliga vandringsleder i närområdet.
Sommartid byts snön ut till cykelleder i skidbackarna, som passar både nybörjare och de som söker riktiga utmaningar. Perfekt familjeaktivitet för dem som söker något roligt tillsammans.

För den som vill njuta av en sommardag finns det härliga badmöjligheter i sjön Rottnen och otroliga skogsområden att utforska. För de kulturella och sportintresserade finns Rottneros Park med Västanå teater och Sunnes golfklubb som är inom kortare avstånd med bil.

När man är på jakt efter en tomt, letar man oftast efter attraktiva områden med bra närservice och restauranger. Sunne centrum når du enkelt med bil inom 5-10 minuter, där Sunne Sommarland, butiker och övrig närservice finns.

En möjlighet att äga en egen tomt på Sunne Ski & Bike är något man inte får missa! Det här är platsen där du kan förverkliga dina drömmar och skapa ett boende där du kan njuta av både sommar- och vinteraktiviteter. Så varför inte ta tillfället i akt och boka en visning redan idag? Vi ser fram emot att visa dig hur fantastiskt livet på denna tomt kan vara!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne

Kontakta mäklaren

Richard Östlund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
Mäklare Richard Östlund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sunne
076-832 41 79