Tallmostigen

Runnaby, Örebro Karta & restider

915 000 kr
TomtTomt

Bygg nytt hus i Örebro på en av våra tomter i området Runnaby, som är ett expansivt område cirka fem kilometer väster från Örebro centrum dit du snabbt tar dig med bil, cykel eller buss. Här säljer vi en tomt på 848 m², där vi rekommenderar husmodellen Villa Näsby från SmålandsVillan.

Naturen och skogen ligger precis inpå husknuten, här hittar du fina löparspår där du kan promenera eller springa. Området passar både för barnfamiljer men även för familjen med utflyttade barn som vill ha ett lättskött boende med närhet till naturen och centrum.

I närområdet hittar du bland annat Karlslunds herrgård med sin vackra trädgård och omgivning. Där finns även barnens trädgård där barnen kan leka kurragömma i långa tunnlar eller gå på upptäcktsfärd i den långa häcklabyrinten. För dig med hästintresse finns även en populär ridskola i området.

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. När du flyttat in dröjer det lång tid innan det uppstår behov att renovera eller byta ut gamla vitvaror, husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver. Dina grannar är även de nyinflyttade, vilket gör att ni snabbt kommer in i gemenskapen i området. Våra fasta försäljningspriser hjälper dig att beräkna hushållsekonomin i lugn takt och få kontroll på din boendekostnad. I ett nytt hem kan du helt enkelt känna dig trygg och spendera din fria tid på sådant du tycker om att göra.

Kontakta vår säljare Per Scherdin för att komma vidare med ditt husbygge i Örebro.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
848 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tallmostigen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
915 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

1 412
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 39 dagar sedan, den 14 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips