Platåslingan 3B

Skälsmara, Värmdö kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 018 m²

Kontakta ansvarig mäklare Christopher Evaldsson för privat visning. Var god och respektera att säljarna inte vill att man beträder fastigheten utan mäklare.

Nu ges möjligheten att förvärva en tomt i ett omtyckt naturnära läge. Här kan ni skapa ert eget drömboende och njuta av lugnet i den trivsamma naturen i Skälsmara.

Skälsmara är idag ett fritidsområde där många väljer att bosätta sig permanent. Byggplanen i området erbjuder en byggrätt som ger er möjligt att uppföra en huvudbyggnad samt två uthus. Ni kan uppföra en huvudbyggnad med en byggnadsarea om 60 m² samt uteplats och öppenarea om högst 20 m². Komplementbyggnader/uthus kan uppföras med en sammanlagd byggnadsarea om 40 m² varav ni har möjlighet att inreda max 15 m² med bostadsrum. Skälsmara och Hanskroka är ett PFO-område (Prioriterat förändringsområde). Planarbete beräknas påbörjas mellan 2021-2025 enligt Värmdö kommuns översiktsplan. Kontakta ansvarig mäklare eller Värmdö kommun för mer information om planarbetet och indragning av kommunalt vatten och avlopp.

Vid uppförande av huvudbyggnad får ni även möjligheten att uppföra bland annat friggebod, attefallshus, skärmtak eller en bygglovsfri tillbyggnad om 15 m².

Här får ni lugn och ro nära naturen och havet, med endast en kort cykeltur till närmsta bad- och båtplats. Genväg finns till busshållplatsen, ca 1 km bort vid Eknäsvägen där buss 430 tar dig in till Slussen. Ni finner också en genväg till Hanskrokavägen som leder er till den fina badplatsen och stranden vid Badstigen. Närhet till Säby Säteri med som erbjuder visningar, provningar och försäljning av lokalproducerad mat och dryck.

Ingarös belägenhet i Stockholms skärgård, i kombination med effektiva transportmöjligheter gör det möjligt att smidigt pendla till Stockholms stad. Vill du byta ut lugnet mot stadspuls går flera direktbussar in till Slussen, du kan även åka till Värmdö marknad där 474 går till Slussen var 10:e minut.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Kontakta mäklaren

Christopher Evaldsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
Mäklare Christopher Evaldsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
0706565350