Plommonet 13

Solbacka, Norrtälje Karta & restider

3 995 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Har du funderat på att bygga nytt, men tycker att det verkar krångligt och ovisst vad det kommer att kosta? Här har vi i ett samarbete med Sveriges ledande huvudleverantör tagit fram ett koncept med nybyggd villa till förutbestämt pris. Men där du fortfarande har möjlighet till att påverka husplacering, materialval m.m. Det hela är uppdelat så att ni köper tomten, markarbete och hus till redan satta och förutbestämda priser. Vill ni sedan göra tillval på markarbete eller huset så hjälper vi er såklart även med detta. Att bygga nytt har aldrig varit enklare!

Här på Plommonet 15 om ca 803 kvm erbjuder vi de två alternativa villorna "HENRIK" eller "EDVARD". Stor 1 ½ plans villor med oinredd övervåning fördelat på 129 kvm i boarea samt 68 kvm på övre plan. En möjlighet att erhålla en villa om sammanlagt nästan 200 kvm! I entréplan fördelar sig båda husen över 3 rok, men med möjlighet att enkelt dela av i vardagsrummet på båda för att erhålla ytterligare ett sovrum redan innan övervåningen är inredd. "Henrik" har ett badrum, men i gengäld rymliga klädkammare till båda sovrummen. "Edvard" har ett duschrum samt en gästtoalett. Självklart har båda husmodellerna tvättstuga med egen groventré.

Processen går till som sådan att ni först köper tomten och tillträder den. I samband med detta beställer ni ert valda hus med ev. tillval. I inväntan på leveranstiden för huset så ser markentreprenören till att förbereda tomten.

Linnéa: Enplansvilla om 129 kvm i boarea fördelat på 4 rum och kök, badrum gästtoalett samt tvättstuga.
Edvard: 1 ½-planshus om 129 kvm i boarea i entréplan samt oinredd övervåning om 68 kvm, vilket kan ge 197 kvm i boarea. entréplanet innefattar 3-4 rum och kök, badrum, gästtoalett samt tvättstuga. På övre plan är det bara fantasin som sätter gränserna.
Henrik: 1 ½-planshus om 129 kvm i boarea i entréplan samt oinredd övervåning om 68 kvm, vilket kan ge 197 kvm i boarea. entréplanet innefattar 3-4 rum och kök, badrum, två klädkammare/förråd samt tvättstuga. På övre plan är det bara fantasin som sätter gränserna.
Tove: Stor vinkelhus i ett plan om 150 kvm i boarea fördelat på 4-5 rum och kök, två badrum samt tvättstuga.

Pris:
Linnéa: 3 895 000 kr
Edvard/Henrik: 3 995 000 kr
Tove: 4 295 000 kr

Vänligen kolla på länkarna i annonsen för mera detaljerad information.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
129 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
1 071 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Plommonet 13 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 995 000 kr

Statistik

483
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 14 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips