Nyproduktion

Tingstadius väg 9, 1:293

Stigtomta, Nyköping Se på karta

450 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
864 m²
Nyproduktion

Nu har du chansen att förvärva nya tomter från Nyköpings kommun. I Tängsta finns det åtta stycken attraktiva tomter till salu.
Stigtomta är en mindre tätort ca 15km från Nyköping. Stigtomta har den lilla lantliga känslan men med den service och kommunikation som gör livet enkelt. Här finns en nybyggd skola åk F-6 och både sjöar och naturområden in på knuten.

Anmälan och försäljningsprocess:
1. Vid intresse skicka en intresseanmälan till [email protected] eller via vår hemsida, specificera vilken/vilka tomter du har intresse av. Vi kommer sedan maila dig en bekräftelse på intresseanmälan. Vi kommer löpande uppdatera varje objekt med information om hur många spekulanter som finns.
2. Den 24 februari påbörjar vi budgivningen på den tomt som har flest intresseanmälningar. Vi kommer inför budgivningen presentera budgivningsstart för respektive tomt. Se under dokument" Status intressenter och budgivning". Anmälningstiden för tomterna fortlöper även efter den 24 februari för tomter där budgivningen inte är stängd.
3. Budgivning kommer att ske på en tomt i taget för respektive område. Vid start av budgivningen för din tomt behöver vi dokumentation på att finansiering är klar. Högsta budgivare får erbjudande om att köpa tomten. Om anmälan till budgivning skett ska du som spekulant också vara delaktig. Vi kommer inför budgivningen presentera budgivningsstart för respektive tomt. Se under dokument" Status intressenter och budgivning". Anmälningstiden för tomterna fortlöper även efter den 24 februari för tomter där budgivningen inte är stängd.

Budgivare bör vara medvetna om att det kan tillkomma nya budgivare fram till att budgivningen är stängd. Se vidare information om status för din tomt under dokumentet "Status intressenter och budgivning"

Vi hjälper dig självklart med värdering av din nuvarande bostad.

Läs mer om bostaden
Våningen & Villan Nyköping