Nysättersvägen 63

Stjärnhov, Gnesta kommun Se på karta

725 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 081 m²

Här finner ni ett lugnt och naturskönt läge i hjärtat av Södermanland med vackra skogar, sjöar och idyllisk bebyggelse i ett trevligt villaområde som sakta växer fram intill sjön Malsnaren - med direkt närhet till badstrand, kort gångavstånd till förskola, skola samt till Stjärnhovs samhälle med livsmedelsbutik samtidigt som Solbacka med golfbana och restaurang lockar under sommarhalvåret - vilket gör att denna tomt passar likväl familjen eller för dig som vill ha ett fritidshus eller ett alternativt boende under veckan. Möjligheterna är många.

Byggrätt om 250 kvm BTA (bruttoarea) som då omfattar både bostadshus, uthus och garage. Detaljplan finns för området se under dokument & länkar i annonsen. Tomten säljes inklusive kommunalt VA vilket innebär att avlopps/vattenrör till tomtgräns ingår (kostnad för anslutning till kommunalt VA är vanligtvis ca 200 000 kr - 250 000 kr). En mindre anslutningsavgift på ca 10 000 kr tillkommer fastighetsägaren i samband med att själva anslutningen görs som debiteras av samfälligheten. Det kommer även att göras en väg fram till tomten och kringliggande tomter. Väg in till fastigheten är planerad att göras sommar 2023.

Prisindikation på framdragning av el från vattenfall eldistrubion är 44 000 kr inkl. moms (telefonsamtal 2023-05-02 detta är dock indikativt och kan ändras beroende på när i tiden man gör själva beställningen).

Anslutningsavgift för el och fiber tillkommer. Fiber finns i området. Det kommunala VA systemet (drifts via pumphus), gemensam väg samt brygga ombesörjs via samfälligheten vilket samfälligheten tar ut en årlig kostnad om ca 8000 kr per fastighet för permanentboende. Dessa kostnader kan på sikt komma att öka vilket samfälligheten tror kan landa på 10 000 kr/år istället för 8 000kr ej bestämt i tid eller om det blir av men förmodligen i och med att kringkostnader ökar (kontrollerat med samfälligheten 2023-01-06).

I Stjärnhov finns busshållplats mot Gnesta och Flen. I Gnesta finns goda tågkommunikationer till Stockholm C på ca 35 minuters restid.
Tomten är belägen knappt 9 mil från Stockholm med en restid med bil om knappt 1 1/2 timme.

Möjlighet till båtplats.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta

Kontakta mäklaren

Linnéa Norén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
Mäklare Linnéa Norén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gnesta
079-201 30 88