Spälstigen 6

Tännäs, Härjedalens kommun Se på karta

825 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 236 m²

Här kommer du att bo bekvämt med ett utomordentligt bra utgångsläge med direkt anslutning till skoterleder, längdspår, fjällvandring samt alpin anläggning "Kröket".

Vi hoppas att du vill bygga ditt framtidsboende i Tännäs i denna trygga, härliga, natursköna och vackra fjällmiljö och vara en del av det populära "Funäsfjällen". Tomten är framför allt lämplig för fast boende.

Anslutningsavgift för el, kommunalt vatten och avlopp är redan betalt och ingår i köpet. Fiber finns för anslutning.

Tännäs är den lilla högfjällsbyn med lång tradition av både vinter- och sommarturism. Här finns allt man kan önska sig vad gäller orörda fjäll, snösäkerhet, bra skidåkning, god mat, fiske och ett härligt friluftsliv året om.

En värld där du och din familj alltid är lika välkomna till dagar fyllda av glädje, spänning och upptäckarlust. Närmaste för- och grundskola finns i Funäsdalen. Busshållsplats finns 100 meter från tomten direkt på Bygatan !

Härjedalen är landets högst belägna landskap. T.e.x är Tännäs kyrka är en av Sveriges högst belägna kyrkor! Västra Härjedalen är ett av de stora vinterturistområdena i Sverige, men också ett attraktivt område sommartid.

Du kan läsa mer om Tännäs, aktiviteter i Tännäs, destination "Funäsfjällen" och Västra Härjedalen via länkar i objektsbeskrivningen för att få inspiration och veta mer om orten. Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Ann-Louise Högsäter

Funäsdalsmäklarna AB
Mäklare Ann-Louise Högsäter, Funäsdalsmäklarna AB
070-2826880