Friskyttevägen 10

Trångsund, Huddinge Se på karta

2 000 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 391 m²

Här kommer en sällsynt möjlighet. Ni får chansen att förvärva en fastighet på en populär adress i Trångsund i samband med grannfastigheten. Fastigheten är belägen med en otrolig närhet till centrum, kommunikationer, idrottsanläggningar och skolor. Med bil är ni inne i city på ca 10-15 minuter och via kollektivtrafiken tar det ca 18 minuter. Kollektivtrafiken går även till de större handelsplatserna i närområdet, naturstråk och mycket mer. Denna tomt säljes ej separat utav vid köp av grannfastigheten som är refererad till här nedan så har man också möjligheten att lägga vantarna på denna.

Tomten i sig är gedigen på dryga 1300 kvadratmeter och enligt planen så tillåts man att bygga en huvudbyggnad samt ett garage alternativt förråd på högst 1/5 av tomtarean, dock en maximal byggnadsyta på 200 kvadratmeter. Huvudbyggnaden får ej överstiga en höjd på 6,5 meter och ett garage eller förråd får ej överstiga en höjd på 3 meter. Tidigare offert för ett eventuellt bygge finns att tillgå om så önskas. I dagsläget finns det en carport belägen på fastigheten. Diverse anslutningsavgifter är ej erlagda och kommer att tillfalla köparen. För mer information om detta hänvisar vi till Huddinge kommun.

Längst ned i beskrivningen finner ni även länken till Friskyttevägen 8, vilket är fastigheten mitt emot som också är till salu.

Vid frågor eller funderingar, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Mer info finnes:

https://karta.huddinge.se/?isymap=api/ShowLayer/gallande_planer

https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/detaljplaner/

https://www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/planer-projekt-och-arbeten/gallande-detaljplaner/trangsund-skogas/0126k-10413

https://www.lantmateriet.se/

SE ÄVEN:
https://www.notar.se/kopa-bostad/objekt/4UTIJ9KCVSTI5GGL

Läs mer hos mäklaren
Notar