Järstad 3

Vikbolandet, Norrköpings kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3,5 ha

Nu kan drömmen om en egen hästgård slå in. Med en total markyta om ca 3,5 hektar finner du här möjligheternas möjlighet.

Huset kommer vara placerat med ett högt läge och utsikt utöver fälten. Här väntar en unik chans för dig! Var med och påverka ditt hus så det passar just dig och din familj, familje-top-notch helt enkelt!
Hustypen är framtagen tillsammans med fantastiska Faluhus, har dåtidens charm men även stil och klass. Detta kombineras med nutidens funktion och planlösning som du kan vara med att planera så att det passar just er. Bekvämligheter såsom vattenburen golvvärme, 2,70 m i takhöjd, helkaklade badrum och ett väl tilltaget kök är standard i detta hus. Som kronan på verket kan du välja kök och badrumsinredning från Vedum eller Kvänum medan vitvarorna kan du välja från antingen Siemens eller Miele. Som om inte detta vore nog, Bråviken finns endast ett stenkast bort för bad och friluftsliv. I priset inkluderas tomt, anslutning väg, avjämning tomt, anslutning el, vatten och avlopp.

Området Järstad ligger endast ca 20 min från Norrköping med bil och området står inför en stundande förvandling med flertalet nybyggnationer samt ett Natura2000-område med tillhörande småbåtshamn. I den blivande hamnen har du möjlighet att teckna upp dig för att hyra en båtplats redan nu. Fina promenadstråk i härlig och rogivande skogsmiljö är saker som Järstad också har att erbjuda.

Här kan du ta ta drömmen om ett hus på landet ett snäpp vidare till att bli en miniherrgård med närhet till vatten. Det kan snart bli din verklighet.
För mer information ang huset som kommer att byggas kontakta Faluhus säljrepresentant Gary Dambergs tel: 076-6698830

Välkommen till möjligheternas möjlighet i Järstad, en plats att drömma till!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Norrköping

Kontakta mäklaren

Andreas Söderstam

HusmanHagberg Norrköping
Mäklare Andreas Söderstam, HusmanHagberg Norrköping
0766-23 77 63