Tranbärsvägen 10

Vinberg, Falkenbergs kommun Se på karta

750 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 400 m²

Varmt välkomna till Vinbergs samhälle där det nu finns chansen att förvärva en tomt via VarbergsHus. Tomten är en utav två som nyligen är avstyckade och både ligger ute till försäljning. Tomten ligger inom befintligt detaljplaneområde och detaljplanen finner ni bilagt under dokument. Fantastisk utsikt åt både norr och söder tack vare tomtens höga läge. Här blir ni granne både med åkrar, ängar och ett etablerat villaområde. Det bästa utav två världar!

I Vinbergs samhälle har man naturen in på knuten men ändå cykelbana hela vägen in till stan! För barnfamiljen finns här både förskola och fina lekplatser. För den idrottande finns det både innebandy, gymnastik och fotboll. Motorvägen och tågstationen finns på behagligt avstånd utan att de stör, men ändå i närheten och därmed lättillgängliga.

Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men VarbergsHus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Maria Jackson på VarbergsHus för mer information, 0346-71 36 53 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. Du kan även bläddra bland VarbergsHus breda utbud av husmodeller via länkar som ligger bifogade under dokument nedan.

På VarbergsHus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med deras husdesigners/säljare. De ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. VarbergsHus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett VarbergsHus. Att de är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg

Kontakta mäklaren

Sofie Gustavsson

Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
Mäklare Sofie Gustavsson, Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg
+46708348842