Kolmossekärret 1

Jönåker, Nyköping Se på karta

2 675 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
104 m²
Tomtarea
5 938 m²
Byggår
1996
Driftkostnad
31 500 kr/år
Antal besök
4 808
Dagar på Hemnet
8

Denna fina permanentvilla - eller fritidsbostad för dig med höga krav - uppfördes 1996 som en tillbyggnad till en gammal bemannad telefonstation, totalrenoverades 2018-2019 och erbjuder idag 104 kvadratmeter i modernt toppskick med ett perfekt läge i lugna lantliga omgivningar, utanför Jönåker. Här erbjuds nu ett komplett boende i ett plan om vardagsrum med braskamin och panoramafönster, nytt stort kök med flexibelt matrum för många gäster, rymligt badrum med bubbelbad, ny tvättstuga med kakel och klinker samt ett övre plan med mysigt allrum samt ett trivsamt sovrum. Allt på en härlig, solig och ostörd tomt om hela 5938 kvadratmeter.

Bostaden är attraktivt belägen med fin närhet till naturen - vidsträckta, något högt belägna strövområden med skogar och mossar samt några mindre insjöar. Möjlighet att hyra stallplats finns alldeles i närheten. Körtid till Nyköping eller kusten vid Nävekvarn - båda ligger inom c:a 20 min med bil.
Ett härligt och personligt ställe, såväl sommar- som vintertid. Turskidor genom skogarna och ute på de öppna fälten, eller varför inte en lång sommarutflykt på cykel via slingrande grusvägar, delvis löpande i strandkanten av en vacker insjö fram till Nävekvarn, beläget precis vid Bråvikens mynning. Nävekvarn är för övrigt ett charmigt kustsamhälle med fin småbåtshamn där du kan hyra båtplats, bada från sandbad eller klippbad i havet, här finns även café och dagligvaruaffär med mera.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.