Kommande

Skylvägen 19

Huddinge kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
151 m²
Biarea
92 m²
Tomtarea
840 m²
Byggår
1926
Driftkostnad
32 000 kr/år
Kommande

// Totalt 243 kvm varav 151kvm boyta. 92kvm biyta. // Totalrenoverad // Tillbyggnad och totalrenovering utfördes mellan år 2017 och 2019 // Brandklassad! Huset uppnår brandklass EI30 då väggar, tak och dörrar är gjorda med brandklassade gipsskivor // Godkänt tillstånd för bedrivande av verksamhet! // Energieffektivt hus // Låg skatt //

Skylvägen välkomnar er till ett familjevänligt område i ett idylliskt villakvarter. På en av Segeltorps lugnaste områden finner du denna 10-rumsvillan - där familjen känner sig hemma redan från första stund! Huset ramas in av en grönskande tomt, en fristad för hela familjen att nyttja året om med gröna ytor och odlingsmöjligheter. Tomten sträcker sig längs hela baksidan och utgör en underbar, avkopplande oas med plats för loungedel, utemöblemang och alternativ matplats kring vår och sommar! Familjens bilar ryms på uppfarten men bil är dock inget måste då busshållplats finns i närområdet.

Detta trevliga hus från 1926 har byggts om och till under de senaste åren och resulterat i en topprenoverad villa om totalt 243 kvm fördelat på tre plan med stora sociala ytor, renoverade ytskikt och smakfulla materialval. Här finns totalt 8 sovrum och tre badrum samt en separat toalett. Källarplanet har vattenburen golvvärme i hela uthyrningsdelen och en egen ingång, vilket gör det idealistiskt för generationsboende, uthyrningsdel eller varför inte för den egna firma. Det finns även bygglov för Attefalls hus.

Huset är belägen på lugn återvändsgata, läget är perfekt både för bilpendlaren och cyklisten, för att inte glömma närheten till kommunikationer! Avstånd till närmaste busshållplats är 150 m där finner du busshållplats med täta avgångar med buss 704, 703 och 710 i bägge riktningar. Fastigheten ligger i nära anslutning till Segeltorp centrum med busstorg och Fruängens C med T-bana, matbutiker, apotek, gym, närservice och restauranger. På promenadavstånd finner du även Kungens Kurva med ett stort utbud av butiker och matställen ytterligare kommunikationer. Gångavstånd till förskola, skola, ishall, fotbollsplaner, ridskola, buss och köpcenter. Gång eller cykelavstånd till Långsjön samt Gömmarens naturreservat med fina strövområden och elljusspår. Här åker man skridskor på vintern och badar på sommaren. Ett populärt promenadstråk som även kan bjuda på ett cafébesök längs stranden.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Daniel Aslan på telefonnummer 070 999 21 79 alt. [email protected] för mer information och visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Daniel Aslan

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Daniel Aslan, Unik Fastighetsförmedling AB
070-999 21 79

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.