Kommande

Gamla Särövägen 270

Kullavik, Kungsbacka kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
432 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
1,2 ha
Byggår
1914
Driftkostnad
98 261 kr/år
Kommande

Kommande försäljning! Strax söder om infarten till Kullavik, på cykelavstånd till bad- och båtliv kommer det att erbjudas ett naturskönt, barnvänligt boende på natur- och trädgårdstomt om 12 130 kvm med tillhörande pool.

Villan, sannolikt en sammanslagning av kuskbostaden och ekonomibyggnader från ursprungliga gården Rönnaräcke, erbjuder totalt 463 kvm varav en boarea om 432 kvm fördelat på bl.a sällskapsrum om ca 150 kvm, två fullutrustade kök, två badrum och 5-6 sovrum. Skön solterrass och barnvänliga gräsytor med bästa västerläge. Dessutom två garage, en carport, förråd och fristående bastubyggnad vid poolen.

Villans disposition medger ett flertal olika alternativ för den som vill dela upp ytan i flera bostäder eller kombinera sitt boende med egen verksamhet.

Utmärkta kommunikationer strax intill och bra förskolor och skolor i närområdet. Butiker, restauranger och service erbjuds på nära håll i vid Särö centrum, Kungsporten och Nya Hovås.

Av fastighetens nuvarande tomtarea om totalt 14 524 kvm planeras 2 394 kvm på västra delen (bl.a innehållande tennisbanan och trädgårdsmästarbostaden) att styckas av för framtida villabebyggelse. Aktuell kvarvarande tomtarea för stamfastigheten blir då ca 12 130 kvm.

Läs mer hos mäklaren
Åberg & Lawe

Kontakta mäklaren

Kjell Laweson

Åberg & Lawe
Mäklare Kjell Laweson, Åberg & Lawe
0705-77 34 31

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.