Örebrovägen 482

Ljusfallshammar, Finspångs kommun Se på karta

695 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
10 rum
Boarea
320 m²
Tomtarea
1 901 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1917

Under uppväxten var inte drömboendet "En lagom stor trea i ett lugnt kvarter där föreningen har god ekonomi".

När man växte upp hade man större fantasi och därmed högre ambitioner. Slott, grottor, godisbutiker eller hus under vatten är inte högoddsare när det kom till ett barns drömboende.

Under en period när jag var liten, drömde jag om att bo i en biograf. Titta på bio varje dag och äta hur mycket popcorn jag ville. Biografhemmet skulle ligga i topp när man skulle hitta på något efter förskolan!

Nu är jag vuxen och bor i "En lagom stor trea i ett lugnt kvarter där föreningen har god ekonomi". Jag har till och med egen parkeringsplats!

Jag lever min vuxendröm medan min barndomsdröm tynar bort.

Nu finns möjligheten att förverkliga min barndomsdröm. Du har chansen att köpa dig en alldeles egen biograf!

I den gamla biografen slår historiens vingslag. I biljettluckan har biljettförsäljarna lämnat små meddelanden genom åren, den tidigaste jag hittade var från "Arne B, den 18/3-1935". Jag får gåshud när jag tänker tillbaka på åren som gått.

Biosalongen med enorm takhöjd har fått stryka på foten för bygget av en övervåning. Övervåningen bidrar till än mer boyta. Från övervåningen vetter en balkong mot den gamla biosalongen. Scenen och flera biostolar finns fortfarande kvar och kan användas om andan faller på under fredagsmyset.

Huset har genom åren använts som biograf, hembygdsgård men även som loge för nykterhetsföreningen Ljusstrålen under ett antal år.

Söker du huset som har det där extra utrymmet så har du hittat rätt, boytan är enorm! Smaka på på siffran - 320 kvadratmeter. Du kan återinstallera biosalongen (det röstar jag för) och fortfarande ha plats för allt annat.

Örebrovägen 482 erbjuder inte mindre än två fungerande kök, två toaletter och ett duschrum. Utöver det fem sovrum, tre allrum (varav ett har enorm takhöjd), en stor vind och helt egen biljettlucka, behöver jag säga mer?

Kom till Örebrovägen 482 och upplev ett hus som måste ses på plats!

OBS. Tyvärr så finns det ej möjlighet till förhandsvisning i det här skedet. OBS

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Daniel Sochor

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Daniel Sochor, Fastighetsbyrån Norrköping
0701403045